europa league fodbold

I forbindelse med gårsdagens store kamp mellem FC København og Malmø FF har vi taget et kig på, hvilke skandinaviske klubber, som har deltaget i Europa League og UEFA Cup, som turneringen hed tidligere. Prøv vores quiz her!

Hvor mange skandinaviske hold, der har spillet UEFA Cup/Europa League, kan du gætte? Det kommer næppe som den store overraskelse, at FC København og Malmø FF har været spillet masser af international fodbold, men der er også en del mindre klubber med på listen.

Det bliver sværere og sværere for hold fra de mindre nationer at gøre sig gældende i international fodbold.

TV-aftalerne i de store ligaer er astronomiske, og derfor har klubberne fra Danmark, Sverige og Norge meget svært ved at følge med.

I denne sæson er Skandinavien kun repræsenteret af FC København fra Danmark, Malmø FF fra Sverige og så Rosenborg fra Norge i Europa League, mens der slet ikke var skandinaviske hold med Champions LEague

Det er vigtigt at understrege, at vi kun kigger på klubber, der har deltaget i turneringerne UEFA Cup (som turneringen hed fra 1972-2009) og Europa League, som den har heddet siden 2009.

Der blev først indført gruppespil i 2004, hvorfor en del hold har haft nemmere ved at komme med i hovedturneringen tidligere.

Det er ikke nok, at have spillet nogle kvalifikationskampe. Man skal have været med i hovedturneringen.

Du skal altså gætte på hold, som har opnået en af følgende:

UEFA Cup 1. runde og frem fra 1971/1972 og frem.

UEFA Cup/Europa League-gruppespillet fra 2004/2005 og frem.

Uefa Cup og Europa League Quiz

Test din viden om de skandinaviske hold i Europa her:

Det skal selvfølgelig nævnes, at det meget, meget nemmere at komme med i UEFA Cuppen tilbage i gamle dage, hvor man ikke skulle igennem nogle kvalifikationsrunder for at komme med i hovedturneringen.

Det vil sige, at topklubberne i de forskellige ligaer automatisk kvalificerede sig til europæisk fodbold, hvilket desværre ikke er tilfældet i dag.

Vil du prøve andre quizzer, så har vi nogle til dig her:

Alle spillere, der har scoret fire mål i en Champions League-kamp

Alle FC Københavns europæiske modstandere

Alle Superliga-topscorere

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk