fck fc midtjylland spillere

Hvor mange af Superligaens 40 mest værdifulde spillere kan du gætte? Prøv quizzen her!

Quiz: Gæt Superligaens mest værdifulde spillere

Det er mange år siden, at Superligaen har haft så mange store profiler på samme tid. Pione Sisto, Mathias Zanka Jørgensen og Peter Ankersen er alle vendt hjem til Superligaen fra flotte adresser.

Læg dertil, at FC Midtjylland med kvalifikationen til Champions League også har været i stand til at holde på alle profilerne, selvom de fleste forudså nogle store salg.

I denne quiz skal du gætte de 40 mest værdifulde spillere i Superligaen i skrivende stund.

Ifølge den store tyske fodboldportal, Transfermarkt, så har de 316 Superliga-spillere en samlet værdi på godt 1,6 milliarder kroner, hvilket svarer til en gennemsnitsværdi på godt fem millioner kroner.

Selvom tallene er nogle udmærkede estimater, så skal man passe på med at tage vurderingerne alt for seriøst.

Det er selvfølgelig ingen hemmelighed, at listen over de 40 mest værdifulde spillere i Superligaen er præget af FC København og FC Midtjylland.

For at gøre det mere overskueligt, så har vi valgt at inkludere spillere, der er på lejekontrakter i Superliga-klubberne i 2020/2021-sæsonen.

Test din viden her:

Hvis du har prøvet at gætte på FC Midtjyllands Jens-Lys Cajuste, og undrer dig over, hvorfor han ikke er med på listen, så er det ikke dig, den er gal med.

Den svenske midtbanespiller er blandt de spillere, som tydeligvis er undervurderet, og hvis man lavede en lignende quiz om nogle måneder, så er han med garanti med.

Husk på, at disse værdier er lavet ud fra en algoritme, som ikke nødvendigvis altid rammer plet. Der er mange eksempler på spillere, hvis værdi er langt fra den oplyste på Transfermarkt.

Overordnet set, så er det dog en fin kilde til vurdering af spillere.

Derudover er det også vigtigt at huske på, at disse værdier kan ændre sig dagligt.

Data er indsamlet den 7. oktober 2020. Priserne er omregnet fra Euro til DKK med valutakursen 7,4408, og priserne kan være afrundet.

Hvis du kan lide fodboldquizzer, så har vi en lang række til dig her.

Du kan blandt andet gætte Superligaens dyreste indkøb nogensinde eller gætte hvem der har scoret flest mål for Danmarks landshold.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.