Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 3 sep, 2020

Transfer Quiz: Gæt de dyreste indkøb i Superligaens historie!

handler i superligaen

I denne fodbold quiz skal du gætte de 25 dyreste indkøb i Superligaens historie. Vi er i øjeblikket midt i et spændende og betydningsfyldt transfervindue, hvor Superliga-klubberne skal forsøge at forstærke trupperne på trods af en truende coronakrise.

Selvom transfervinduet først lukket om en måned, så har der været masser af transferhistorier i Danmark.

Det kom bag på de fleste, da Kamil Wilczek blev præsenteret i en FCK-trøje omkring et halvt år efter, at han forlod Vestegnen som helt og anfører for ærkerivalerne.

Derudover har Pione Sisto, FC Midtjylland og FC København haft gang i et trekantsdrama, som ikke er blevet afsluttet endnu.

Det står i hvert fald klart, at Sisto ikke kommer til FCK i denne omgang, men han forhandler eftersigende med FC Midtjylland.

Skulle et indkøb blive en realitet, så kommer Sisto med garanti ind på top 25 over de dyreste indkøb i Superligaens historie.

I første omgang skal du blot forholde dig til, hvad der allerede er sket.

Du har 10 minutter til at gætte de 25 dyreste indkøb i Superligaens historie. Det er altid svært at få en præcis pris på en transfer, da det ofte vil afhænge af en række klausuler og bonusser, men vi har benyttet tallene fra den store fodboldportal Transfermarkt.

Test din viden om Superligaens store transfers her! Det er i øvrigt nok at skrive spillerens efternavn.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at FC København er involveret i størstedelen af handlerne.

Deres budget har igennem en årrække været klart større end resten af Superliga-klubberne, så det er naturligt, at de kan hente spillere på en højere hylde.

FC Midtjylland har efterhånden fået bygget en solid økonomi op, så de kan også købe spillere fri dyrt for så at sælge dem endnu dyrere i fremtiden.

Kilde: Transfermarkt. Kurs: 1 Euro/7,44 DKK. Data er indsamlet 03/09-2020.

Vi har i øvrigt flere andre fede fodboldquizzer til dig her:

Hvem har Nicklas Bendtner scoret imod?

Gæt alle Superliga-topscorere!

Kan du gætte alle danske Serie A-målscorere?

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.