handler i superligaen

Hvor mange af de dyreste Superliga-indkøb kan du gætte? Prøv vores transfer-quiz her!

I denne fodbold quiz skal du gætte de 25 dyreste indkøb i Superligaens historie. Vi er i øjeblikket midt i et spændende og betydningsfyldt transfervindue, hvor Superliga-klubberne skal forsøge at forstærke trupperne på trods af en truende coronakrise.

Selvom transfervinduet først lukket om en måned, så har der været masser af transferhistorier i Danmark.

Det kom bag på de fleste, da Kamil Wilczek blev præsenteret i en FCK-trøje omkring et halvt år efter, at han forlod Vestegnen som helt og anfører for ærkerivalerne.

Derudover har Pione Sisto, FC Midtjylland og FC København haft gang i et trekantsdrama, som ikke er blevet afsluttet endnu.

Det står i hvert fald klart, at Sisto ikke kommer til FCK i denne omgang, men han forhandler eftersigende med FC Midtjylland.

Skulle et indkøb blive en realitet, så kommer Sisto med garanti ind på top 25 over de dyreste indkøb i Superligaens historie.

I første omgang skal du blot forholde dig til, hvad der allerede er sket.

Du har 10 minutter til at gætte de 25 dyreste indkøb i Superligaens historie. Det er altid svært at få en præcis pris på en transfer, da det ofte vil afhænge af en række klausuler og bonusser, men vi har benyttet tallene fra den store fodboldportal Transfermarkt.

Test din viden om Superligaens store transfers her! Det er i øvrigt nok at skrive spillerens efternavn.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at FC København er involveret i størstedelen af handlerne.

Deres budget har igennem en årrække været klart større end resten af Superliga-klubberne, så det er naturligt, at de kan hente spillere på en højere hylde.

FC Midtjylland har efterhånden fået bygget en solid økonomi op, så de kan også købe spillere fri dyrt for så at sælge dem endnu dyrere i fremtiden.

Kilde: Transfermarkt. Kurs: 1 Euro/7,44 DKK. Data er indsamlet 03/09-2020.

Vi har i øvrigt flere andre fede fodboldquizzer til dig her:

Hvem har Nicklas Bendtner scoret imod?

Gæt alle Superliga-topscorere!

Kan du gætte alle danske Serie A-målscorere?

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.