Live Stream FC Barcelona – Real Madrid: Se El Clasico Online

fodbold stadion

Sådan live streamer man El Clasico online

Tilbud: Odds bonus sport

Du kan live streame El Clasico i Danmark direkte med online live streaming hos bet365.

Uanset om Barcelona og Real Madrid møder hinanden i La Liga eller Copa del Rey, så kan du se El Clasico hos bet365 ved blot at have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor 24 timer.

Foruden El Clasico, så kan du live streame over 40.000 sportsbegivenheder hvert eneste år, og du kan endda både bruge computer, mobil og tablet.

El Clasico hos bet365 her!

El Clasico er verdens største fodboldkamp

El Clasico har de i seneste mange år været præget om historien mellem verdens to suverænt bedste fodboldspillere. Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har stået i spidsen for hhv. Barcelona og Real Madrid, og det har været et af sæsonens store højdepunkter, når de mødes.

Efter, at Cristiano Ronaldo har forladt Real Madrid til fordel for Juventus, så er historien dog en anden.

Lionel Messi er ganske vist stadig i Barcelona, men begge spillere har udtalt, at de savner den interne kamp mellem verdens med afstand to bedste fodboldspillere.

Der hersker dog ingen tvivl om, at El Clasico-kampene mellem Real Madrid og FC Barcelona er noget af det største indenfor fodboldens verden.

Læs også: Verdens dyreste fodboldspillere!

Lider Barcelona af Messidependencia?

Messidependencia har været et gennemgående tema i Barcelona lige siden 2012, hvor Pep Guardiola forlod klubben.

Barcelona er i højere og højere grad blevet afhængig af klodens bedste fodboldspiller, hvilket aldrig kan være anderledes.

FC Barcelona har været tvunget til at spille flere kampe uden den argentinske troldmand, og det ser sjældent godt ud.

Barca har ganske vist besejret Real Madrid flere gange i de senere år uden Lionel Messi, men det ændrer selvfølgelig ikkepå, at de er afhængige af ham.

Historien om El Clasico

En af grundene til, at kampene mellem FC Barcelona og Real Madrid er så store, er historien, som går mange år tilbage. Real Madrid var som bekendt diktator Francisco Francos klub, da han sad på magten i Spanien.

Storklubben fra Madrid og centralmagten stod i skarp kontrast til catalanske FC Barcelona, som var (og stadig er) den største institution i Catalonien.

Det blev forbudt at snakke catalansk, og det eneste sted, hvor det catalanske folk følte, at de kunne snakke sproget i fred var på Camp Nou, som derfor fik en stor betydning for folket i og omkrnig Barcelona.

Selvom Franco afgik ved døden i 1975, så har det politiske aspekt stadig stor betydning i dag. Selvom regeringen i Spanien udsteder fængselsstraffe til de catalanske ledere, som kæmper for uafhængighed i dag, så er catalanerne stædige.

Mens de har det svært politisk, så kan de heppe på deres helte fra FC Barcelona, når de møder Real Madrid.

Derudover, så har det i de seneste 10-15 år også været kampen mellem de to mest succesfulde fodboldklubber overhovedet.

El Clasico: Stadionerne

Medmindre, at Real Madrid og FC Barcelona mødes på neutral grund, så bliver El Clasico spillet på nogle af de mest ikoniske stadions overhovedet.

Camp Nou i Barcelona

Camp Nou i Barcelona, som i øvrigt er Europas største fodboldstadion, blev indviet i 1957. Det ligger placeret centralt i Barcelona, og er blandt byens største attraktioner.

Det er blevet renoveret flere gange, senest i 2008. Derudover der blevet fastlagt planer om en enorm renovation og udvidelse, som indebærer en komplet ombygning af det omkringliggende område.

Når det står klart omkring 2023, så vil der være plads til 105.000 tilskuere og samtlige pladser vil være overdækkede.

Santiago Bernabeu i Madrid

Real Madrid har hjemme på Santiago Bernabeu, som ligeledes ligger centralt i Madrid. Det har en smule mindre kapacitet end Camp Nou i Barcelona, men det er muligvis mere intimt.

Tribunerne er ufatteligt stejle, og når der først er gang i tilskuerne, så er atmosfæren vild.

Der er plads til lidt over 80.000, men det bliver som regel ikke fyldt ud medmindre det er en vigtig kamp.

Fodbold quiz: Hvor mange af Europas største stadions kan du gætte?

Kan man live streame El Clasico gratis?

Nej, man kan ikke live streame El Clasico gratis. Fodboldrettigheder er ekstremt dyre, hvorfor det også er helt på sin plads, at live streaming-udbyderne tager penge for det.

Hvis du eksempelvis vil live streame El Clasico hos hos en bookmaker, så skal du ikke betale noget for at have en bruger, men det er nødvendigt, at du har penge på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer, hvorfor man ikke kan kalde det gratis.

Der er mange fordele ved at live se Real Madrid vs Barcelona live med streaming. Udover, at det er billigere end at se El Clasico i TV, så kan du både bruge computer, mobil og tablet.

Det er efterhånden småt med spansk fodbold i dansk TV, hvor det kun er TV2, der til tider sende kampe fra La Liga.

Derudover, så kan du også få en bookmaker bonus, hvilket du kan læse mere om i vores odds bonus-sektion her.

Hvis du vil live streame Real Madrid vs Barcelona, så husk at læs, hvilke regler og vilkår, der gælder.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.