agf ac horsens live streaming

Rundens sidste kamp spilles i Århus, hvor AGF og AC Horsens mødes i en meget vigtig kamp om top seks-placeringer.

Læs vores optakt til AGF – AC Horsens, og find odds, live streaming og meget mere.

AGF har det svært imod AC Horsens

AGF tager imod AC Horsens mandag aften på Ceres Park i Århus. Den århusianske storklub er selvfølgelig favoritter til at vinde en hjemmekamp imod Den Gule Fare, som har et væsentligt mindre spillerbudget.

Det betyder dog ikke, at en sejr til AGF er givet. De har generelt haft store problemer med at besejre Bo Henriksens AC Horsens-mandskab.

AC Horsens har fået hele syv point i de sidste tre indbyrdes opgør imod AGF, og de vandt 3-2 i denne sæsons omvendte opgør på Casa Arena Horsens.

Ydermere er AGF generelt i dårlig form. De har ikke vundet en Superliga-kamp siden den 23. september, og er endda også blevet slået ud af pokalturneringen imod Næstved siden da.

Det spidser virkelig til i kampen om top seks-placeringerne i Superligaen. AGF ligger før kampen på 11. pladsen med 18 point, mens AC Horsens ligger på niendepladsen med 21 point.

Læs også: Alle danske trænere i udlandet!

Kasper Junker kan blive farlig

En af AC Horsens’ store trusler imod AGF-målet er den hurtige angriber Kasper Junker.

AC Horsens købte ham i AGF på den sidste dag i transfervinduet, og selvom han ikke var særligt farlig i AGF-trøjen, så scorede han faktisk i sin debut for ACH – imod AGF.

Nu vender han så tilbage til Århus for første gang siden klubskiftet. Han må være motiveret for at vise sin tidligere arbejdsgiver, at han faktisk er værd at satse på, og han bør ligeledes få ret meget plads at arbejde på.

Junker er utroligt farlig, hvis der er noget bagrum at løbe i, og det kunne man sagtens forestille sig, at der er kommer til at være.

Læs også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark!

AGF er ramt af fravær

AGF-træner David Nielsen må undvære en række spillere til mandagens kamp. Værst ser det ud på målmandspositionen, hvor førstekeeper Oscar Whalley, som i øvrigt ikke har imponeret i sin tid i Superligaen, er ude med karantæne.

Andenkeeper Roman Mysak sidder ude med en skade, hvorfor det nok bliver Daniel Gadegaard fra U19-holdet, der skal vogte buret.

Derudover er Niklas Backman, Nimo Gribenco og Andre Riel heller ikke blevet klar, men det er kun førstnævnte, der bliver savnet.

AC Horsens må undvære karantæneramte Sonni Nattestad, men derudover ser det fint ud.

Læs også: Få de bedste bonusser!

AGF – AC Horsens: Forventede startopstillinger

Derfor forventer vi følgende startopstillinger til AGF – AC Horsens.

AGF: Daniel Gadegaard – Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Casper Højer – Adama Guira – Tobias Sana, Martin Spelmann, Jens Stage, Jakob Ankersen – Ryan Mmaee.

AC Horsens: Matej Delac – Rune Frantsen, Mathias Nielsen, Søren Reese, Michael Lumb – Peter Nymann, Bjarke Jacobsen, Hallur Hansson, Jonas Borring – Kasper Junker, Oliver Drost.

AGF – AC Horsens: Odds

Bet365 tilbyder disse odds på AGF – AC Horsens (fra 26/11 – 10.00):

  • AGF: 2.05
  • Uafgjort: 3.30
  • AC Horsens: 3.60

AGF – AC Horsens: TV og live streaming

Du kan bade se AGF – AC Horsens i TV og med online live streaming. Ser du den i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, og hvis du vil live streame AGF – AC Horsens, så skal du lave en profil hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere