brøndby vendsyssel live streaming online

Brøndby kan få en flot afslutning på et ellers dårligt efterår, hvis de vinder på hjemmebane imod Vendsyssel. Kan de vinde uden Kamil Wilczek?

Læs vores optakt til Brøndby IF – Vendsyssel FF, og find odds, live streaming, forventede startopstillinger og mere!

Brøndby uden Kamil Wilczek imod Vendsyssel

Brøndby er storfavoritter, når de søndag aften tager imod Vendsyssel hjemme på Brøndby Stadion. Alligevel står Alexander Zorniger med nogle problemer, som han skal finde en løsning på.

Udover problemerne i pressen og med de mest fanatiske Brøndby-fans, som ikke kan lide hans måde at kommunikere på, så mangler han to af nøglespillerne imod Vendsyssel. Det drejer sig om Kamil Wilczek og Dominik Kaiser.

Kamil Wilczek har været den – med afstand – bedste Brøndby-spiller i denne sæson, og han har scoret imponerende 13 mål.

Faktisk har han med sine 25 mål i kalenderåret 2018 slået rekorden for flest mål på et år, og hans betydning for Brøndby kan næsten ikke undervurederes.

Polakkens kontrakt udløber til sommer, og derfor skal der snarest muligt findes en løsning, så han ikke forlader klubben på en fri transfer, som Teemu Pukki og den nuværende Brøndby-anfører.

Læs også: Verdens største stadions.

Brøndby-anfører siger farvel

Fredag blev det nemlig officielt, at Brøndbys anfører, Johan Larsson, forlader klubben, når hans kontrakt udløber den 1. januar.

Han har været fast mand på højre backen siden han kom til klubben fra Elfsborg, og han har været et stort aktiv.

Han er fantastisk til at komme med frem, og han passer rigtigt godt til den måde, Alexander Zorniger gerne vil spille fodbold på.

I sommers hentede Brøndby Jens Martin Gammelby i Silkeborg, men han har ikke rigtigt fået muligheden for at bevise sit værd i Brøndby-trøjen.

Udover hans offensive drive, så er han også en kulturbærer i Brøndby, og han vil med garanti blive savnet.

Derudover blev det også meldt ud, at Uffe Bech og Björn Kopplin også forlader Brøndby ved årsskiftet.

På direktionsgangen er der også udskiftninger idet Troels Bech bliver skiftet ud med Ebbe Sand.

Læs også: Sådan live streamer du Superligaen!

Kan blive en hektisk kamp

Vi kan se frem til en underholdende og hektisk kamp mellem Brøndby og Vendsyssel. Brøndby spiller som vanligt deres aggressive stil, som dog ikke har været lige så voldsom i denne sæson.

Det kan hænge sammen med de manglende resultater, som har plantet en vis tvivl hos spillerne, men de seneste fem kampe bør have givet dem noget mere selvtillid.

Vendsyssel er et fysisk stærkt mandskab, som kommer til at få svært ved at følge med Brøndby-spillerne, men træner Jens Berthel Askou har flere gange vist, at han taktisk kan sætte sit hold imod bedre modstandere.

- Få odds tips her!

Brøndby – Vendsyssel: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby – Vendsyssel:

Brøndby

Marvin Schwäbe

Johan Larsson – Paulus Arajuuri – Benedikt Röcker – Anthony Jung

Josip Radosevic

Lasse Vigen – Simon Tibbling

Hany Mukhtar

Ante Erceg – Mikael Uhre

Vendsyssel

Nikolaj Flø

Alexander Juel Andersen – Sander Fischer – Andreas Kaltoft

Jeppe Svenningsen – Morten Knudsen – Mikkel Wohlgemuth – Brandao

Lucas Jensen – Sebastian Czajkowski – Jon Thorsteinsson

Brøndby – Vendsyssel: Odds

Du kan få disse odds på Brøndby Vendsyssel hos bet365 (14/12 – 13.35):

  • Brøndby: 1.25
  • Uafgjort. 5.75
  • Vendsyssel. 11.00

- Find odds bonusser her!

Brøndby – Vendsyssel: Live Streaming og TV

Du kan se Brøndby – Vendsyssel med live streaming og i TV. Vil du live streame Brøndby – Vendsyssel, så kan dette gøres hos Viaplay, mens kampen sendes direkte på TV3+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk