fodbold danmark

Der venter en meget spændende kamp på Right to Dream Park mellem FC Nordsjælland og FCK. Vinder Ståle Solbakken endelig på kunstgræsset i Farum?

FC Nordsjælland har brug for point imod FCK

En af de mere spændende kampe på weekendens fodboldprogram spilles søndag aften i Farum. FC Nordsjælland tager imod Superligaens førerhold fra FC København.

FCK er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, selvom de normalt har meget svært ved at vinde på Right to Dream Park, men FC Nordsjælland er hårdt presset, hvis de vil med i top seks.

Efter syv point i de seneste tre kampe er FCN kravlet op på Superligaens sjetteplads, men de er à point med AaB på syvendepladsen, og kun et enkelt point foran AGF, Randers og AC Horsens, så der er stor sandsynlighed for at blive overhalet, hvis ikke der kommer tre point på kontoen.

Vi kan altså se frem til to meget dramtiske runder i Superligaens grundspil.

- Bliv klogere på Superligaen her!

FCK har det svært i Nordsjælland

FC København har efterhånden fået opbygget et kompleks på kunstgræsset i Farum. Ståle Solbakkens FCK-hold har endnu ikke vundet en kamp på banen siden, kunstgræsset blev lagt, og det sidder nok i hovederne på nogle af de spillere, som har været i klubben i længere tid.

I sidste sæson, hvor FCK dog også var langt under deres normalt så høje niveau, tabte FCK den første kamp på banen med 3-0, mens det blev 0-0 i den afgørende kamp om bronzemedaljerne.

Vi skal helt tilbage til april 2013 for at finde FCKs seneste udesejr imod FC Nordsjælland. Ragnar Sigurdsson, Igor Vetokele og Andreas Cornelius scorede FCKs mål ved den lejlighed, og der er ikke en eneste spiller tilbage i truppen fra dengang.

Man skulle egentlig tro, at FCK kunne udnytte deres overlegne fysik imod et klejnt FCN-hold, men sådan har det altså ikke været.

De har dog vundet deres seneste to hjemmekampe imod FCN.

- Top 10: Superligaens dyreste spillere!

Mange offensive profiler

Der er et hav af offensive stjerner hos både FC Nordsjælland og FC København.

FCK-profilerne Dame N’Doye, Viktor Fischer og Robert Skov behøver nok ikke nærmere introduktion, men FC Nordsjælland-angriberen Andreas Skov Olsen er i gang med det helt store gennembrud.

Den kun 18-årige angriber er kommet på tavlen i samtlige fire kampe i foråret, hvor han har scoret seks mål i alt.

Han har fem kasser op til Robert Skovs 22 på topscorerlisten, men hvis han fortsætter i samme stil, så kan det godt blive en tæt kamp om at blive Superligaens topscorer.

Viktor Fischer er netop kommet tilbage efter en måneder lang skadespause, og det bliver spændende at se ham imod FC Nordsjælland, hvor han bør få mere plads end han gjorde imod Vejle.

- FCK blandt 21 børsnoterede fodboldklubber i Europa. Se listen her!

FC Nordsjælland – FCK: Skader og karantæner

FC Nordsjælland er umiddelbart skånet for skader, og Kasper Hjulmand bør kunne stille i stærkeste opstilling.

Viktor Fischer er nu tilbage hos FCK, men til gengæld er Andreas Bjelland og Nicolai Boilesen blevet skadede. Det er ikke til at sige om de bliver klar til FCN-kampen, men det virker umiddelbart ikke sådan.

FC Nordsjælland – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Nordsjælland – FCK:

FC Nordsjælland

Nicolai Larsen

Karlo Bartolec – Abdul Mumin – Victor Nelsson – Mads Pedersen

Nicklas Strunck – Mathias Kofod – Mikkel Damsgaard

Andreas Skov Olsen – Godsway Donyoh – Mathias Rasmussen

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Sotirios Papagiannanopoulos – Pierre Bengtsson

Robert Skov – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Dame N’Doye – Jonas Wind

FC Nordsjælland – FCK: Odds

Hvis du skal se FC Nordsjælland – FCK, så kan du gøre kampen endnu mere interessant med et odds på kampen.

Du kan få disse odds hos bet365 (odds fra 07/03 – 10.08):

  • FC Nordsjælland: 3.60
  • Uafgjort: 3.40
  • FCK: 2.05

- Se vores odds tips her!

FC Nordsjælland – FCK: Live Streaming og TV

Du kan både se FC Nordsjælland – FCK med online live streaming og i TV.

Vil du live streame FC Nordsjælland – FCK, så kan dette gøres hos Eurosport Player.

Her finder du mere information om at se fodbold i TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk