FC København skal bygge videre på den flotte Europa League-sejr, når de tager imod Randers hjemme i Parken. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til Superliga-kampen FCK – Randers, find odds, og live stream kampen online!

FCK med flot sejr i bagagen

Søndag eftermiddag tager FC København imod Randers FC i Superligaen. FC København har fået et par skuffende nederlag par udebane i løbet af de seneste uger, men de kan genobre førstepladsen, hvis de får flere point end FC Midtjylland i den kommende runde.

FC København var torsdag en tur i Bordeaux for at spille Europa League, og det gik fremragende.

Pieros Sotirou, der ellers har fået en dårlig start på denne sæson, scorede til 1-0 efter hjørnespark, men FCK kom under et hårdt pres i anden halvleg.

Træværket, brændt straffespark og en stærk præstation af Stephan Andersen i FCK-målet var alle medvirkende til at holde Bordeaux væk fra scoringer, men det lykkedes dog franskmændene at udligne med kort tid igen.

Herfra forestillede man sig, at FCK ville køre den ene point i kassen, men de overraskende offensive, og det gav pote i overtiden, da Robert Skov sparkede den i kassen efter flot oplæg fra Rasmus Falk.

Læs også: Sådan live streamer man alle kampe i Superligaen!

Randers er ringe på udebane

Samtlige danske hold vil være underdogs, når de besøger FCK i Parken, men Randers er særligt ringe på udebane.

I denne sæson har Randers spillet syv kampe på udebane, og de har fortsat ikke vundet i ordinær tid. De har ganske vist slået Næsby ud i Sydbank Pokalen, men de skulle bruge en straffesparkskonkurrence, og de er efterfølgende blevet slået ud af Kolding IF.

Man kan sagtens tale om et udebanekompleks, og Randers har da heller ikke formået at besejre FCK i Parken siden 2013.

I sidste runde spillede Randers 1-1 på Vejle Stadion, og de har generelt haft en stigende formkuve, så de kan muligvis overraske imod FCK.

Læs også: Top 10: Flest landskampe for Danmark!

FCK har været meget stærke i Parken

FCK startede sæsonen meget ringe i Superligaen, da de tabte 2-1 imod AC Horsens på hjemmebane, men siden har de vist deres styrke på Østerbro.

Efterfølgende har de spillet ni kampe i Superligaen og Europa League, og det er blevet til syv sejre og to uafgjorte imod KuPS og Zenit.

Der er dog tvivl omkring Viktor Fischer, som ikke var med i Bordeaux. Hans betydning for holdet er selvfølgelig enorm, men de andre spillere har netop vist deres værd, og de skal være i stand til at vinde imod Randers, selv hvis Fischer ikke er klar.

De seneste tre indbyrdes opgør mellem de to hold er endt med tre FCK-sejre på 5-1, 3-0 og 1-0, så oddsene er virkelig ikke med Randers.

Læs også: Top 10: Verdens dyreste fodboldspillere!

FCK – Randers: Odds

Det kan man selvfølgelig også se på bookmakernes forventninger til kampen. Man får ikke en særlig god betaling for en FCK-sejr, men man kan selvfølgelig overveje et spil på en handicap-sejr.

Du får følgende odds hos bet365 (pr. 05/10 – 10.00):

  • FCK: 1.40
  • Uafgjort: 4.50
  • Randers: 7.50

FCK – Randers: Live stream

Du kan selvfølgelig live streame FCK – Randers, hvis du altså ikke er til at se fodbold i TV. Det kræver en profil hos Eurosport Player, som har rettighederne til kampen.

Opret dig hos Eurosport, og live stream FCK – Randers her!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk