fodbold danmark

Der bør være klasseforskel, når FCK tager imod Vendsyssel i Parken. Kan oprykkerne overraske igen?

FCK tabte i Vendsyssel

Det er top imod bund, når FC København tager imod Vendsyssel hjemme i Parken. Danmarks mest succesfulde og klart største klub i dette årtusinde tager imod Superliga-debutanterne hjemme på Østerbro mandag aften, hvor vi kan se frem til en underholdende kamp.

Der er 34 point til forskel på FCK og Vendsyssel efter kun 22 runder, men alligevel formåede Vendsyssel at vinde den omvendte kamp i Nordjylland.

FCK stillede ellers op med Viktor Fischer, Dame N’Doye, Robert Skov og de andre kanoner. De kom planmæssigt foran 1-0 på et mål af Robert Skov i første halvleg, men det gik helt galt i anden halvleg.

Jon Thorsteinsson scorede til 1-1 efter 76 minutters spil, og få sekunder scorede Morten Knudsen til 2-1, som også blev kampens resultat.

Det skal FCK så hævne mandag aften.

- Se alle vindere af Superligaen nogensinde.

Viktor Fischer kan være tilbage for FCK

Viktor Fischer, som måtte lade sig udskifte med en skade i den omvendte kamp i Vendsyssel, har stadig sin forårsdebut til gode.

Han skulle eftersigende være tæt på klarmeldt, men Ståle Solbakken ville ikke risikere at bruge ham efter så lang en pause. Det blev så heller ikke nødvendigt, da FCK vandt 2-0 i Randers i sidste uge efter en nogenlunde god indsats.

Truppen er endnu ikke udtaget, så det er ikke til at sige om han er blevet klar. Det ville være satset at lade ham starte inde, men det er ikke umuligt, at han kommer ind i slutfasen, hvis ellers der er behov for det.

Der er også tvivl om Andreas Bjelland efter, at han blev skadet i Randers, så vi forventer ham ikke banen.

- Quiz: Test din viden om de bedste oplæggere i Superligaens historie!

Vendsyssel må undvære profil

Vendsyssel har faktisk klaret det overraskende godt i deres første Superliga-sæson. De ligger ganske vist i bunden, og de kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning, men det er langt fra urealistisk, at de også spiller i Superligaen i næste sæson.

En af lyspunkterne har været den islandske midtbanespiller Jon Dagur Thorsteinsson, som også er holdets topscorer med tre kasser.

Han fik dog en ekstrem dum udvisning i sidste rundes kamp imod AC Horsens i midten af første halvleg, så udover, at han solgte sit hold fuldstændigt, så kommer han heller ikke i kamp imod FCK.

Vendsyssel har styrket bredden væsentligt henover vinterpausen, men de har ikke umiddelbart en spiller på samme niveau klar til at tage over.

- FCK blandt 21 børsnoterede topklubber i Europa!

FCK – Vendsyssel: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – Vendsyssel:

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro Sotirios Papagiannopoulos – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Nicolaj Thomsen

Jonas Wind – Dame N’Doye

Vendsyssel

Michael Tørnes

Alexander Juel Andersen – Sander Fischer – Andreas Kaltoft – Søren Henriksen

Mikkel Wohlgemuth

Tiémoko Konaté – Francisco Junior – Morten Knudsen - Moses Opondo

Emmanuel Ogude

FCK – Vendsyssel: Odds

Du kan få følgende odds på FCK – Vendsyssel hos bet365 (odds er fra 22/02 – 10.25):

  • FCK: 1.18
  • Uafgjort: 6.50
  • Vendsyssel: 15.00

- Se vores fodbold odds tips her!

FCK – Vendsyssel: Live Streaming & TV

Du kan se FCK – Vendsyssel med online live streaming og i TV. Vil du se fodbold i TV, så kan du gøre dette hos TV3 Sport, og hvis du vil live streame FCK – Vendsyssel, så kan det gøres hos Viaplay.

- Læs mere om live streaming af fodbold online!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk