mch arena

Et hårdt ramt FC Midtjylland-hold skal besejre AGF i mandagens Superliga-kamp. Er det nok til at vinde guldet? Læs alt om FC Midtjylland – AGF her!

FC Midtjylland har gummiben

De danske mestre fra FC Midtjylland får meget svært ved at forsvare mesterskabet. Selvom de formår at besejre AGF hjemme på MCH Arena, så er de også afhængige af hjælp fra FC Nordsjælland, som samtidig møder Brøndby på udebane.

FCM havde ellers glimrende forudsætninger for at vinde mesterskabet, men de er gået fuldstændig ned med flaget i løbet af foråret.

Selvom gummiben-snakken ikke har fyldt så meget i denne sæson, som vi har været vant til, så har FCM kun sig selv at takke for de manglende point.

FC Midtjylland-holdet har kun vundet en af de seneste fem kampe, og da de har tabt til både Brøndby og FCK, så er de altså blevet overhalet.

Status før den sidste runde er, at Brøndby er på førstepladsen med 58 point. FC Midtjylland følger efter med 57 point og en væsentlig bedre målscore, mens FCK stadig har en teoretisk chance med deres 55 point.

Hvis holdene ender på det samme antal point, så er det målscoreren, der afgører placeringerne.

FCM skal håbe på hjælp i Brøndby

FC Midtjylland går selvfølgelig på banen efter de tre point imod AGF, men på bænken kommer de nok også til at følge med i kampen på Brøndby Stadion.

Brøndby har en helt fantastisk statistik imod netop FC Nordsjælland, og der er ikke mange, der forestiller sig et pointtab.

FC Københavns resultat imod Randers er først relevant, hvis BIF og FCM taber stort, og det kommer selvfølgelig ikke til at ske.

De fleste regnede med at se et meget tændt FCM-hold, som tog imod et tømmermændsramt Randers-hold for en uge siden, men FC Midtjylland leverede en elendig præstation.

AGF mangler ikke motivation

AGF har umiddelbart ikke det store at spille for, da de ender på fjerdepladsen uanset udfaldene af mandagens kampe.

Derudover, så har AGF en playoff-kamp om en plads i Europa League-kvalifikationen på fredag, og den er selvfølgelig langt vigtigere.

David Nielsen har tidligere motiveret sine spillere med, at de skal gøre det svært for modstanderen, og det passer umiddelbart godt for AGF-holdet, at de skal ødelægge det for FCM.

Læg dertil, at AGF faktisk har vundet deres seneste tre kampe på MCH Arena.

AGF har dog valgt at spare en overbelastet Patrick Mortensen, og de har slet ingen angribere, der kan erstatte anføreren og topscoreren.

FC Midtjylland – AGF: Skader og karantæner

FC Midtjylland må klare sig uden Dion Cools og Jens-Lys Cajuste, som begge har karantæne. De får dog Paulinho tilbage.

AGF mangler Patrick Mortensen, Frederik Tingager, Niklas Backman og Mathias Jørgensen.

FC Midtjylland – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FCM – AGF:

FCM (4-2-3-1)

Jonas Lössl

Joel Andersson – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz – Paulinho

Frank Onyeka – Evander

Anders Dreyer – Pione Sisto – Awer Mabil

Sory Kaba

AGF (4-3-3)

Kamil Grabara

Kevin Diks – Sebastian Hausner – Jesper Juelsgård – Casper Højer Nielsen

Patrick Olsen – Nicolai Poulsen – Bror Blume

Gift Links – Alexander Ammitzbøll – Jon Dagur Thorsteinsson

Odds på FC Midtjylland – AGF

FC Midtjylland er tvunget til at vinde over AGF, mens gæsterne mest af alt vil forberede sig på Europa-kampen imod syvendepladsen, som spilles på fredag.

Derfor er FCM store favoritter hos bookmakerne, men det er umiddelbart ikke et attraktivt odds på hjemmeholdet her.

Du kan få disse odds på FCM – AGF hos bet365:

1X2

  • FCM: 1.55
  • Uafgjort: 4.33
  • AGF: 5.25

Over/Under 2,5 mål

  • Over 2,5 mål: 1.65
  • Under 2,5 mål: 2.20

Se FC Midtjylland – AGF: Live Streaming & TV

FC Midtjylland – AGF kan entes live streames online eller ses i TV.

Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på Canal 9.

Derudover live streames kampen på Eurosport+.

FC Midtjylland – AGF: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF spilles mandag den 24. maj 2021 kl. 17.00.

Hvor spilles FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF spilles på MCH Arena i Herning.

Kan man købe billetter til FC Midtjylland – AGF?

Nej, der sælges ikke billetter til FC Midtjylland – AGF, da der er udsolgt.

Hvem viser FC Midtjylland – AGF i TV?

FC Midtjylland – AGF vises på Canal 9.

Hvor kan man live streame FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF kan live streames på Eurosport+.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.