sønderjyske fck live streaming online

FC København kan overvintre på førstepladsen i Superligaen, hvis de formår at få point imod SønderjyskE på udebane. Læs mere om kampen her!

Læs optakten til Superliga-kampen mellem FC København og SønderjysKE, hvor du finder forventede startopstillinger, live streaming, odds og meget mere!

Trætte FCK-spillere skal kæmpe i det sønderjyske

Det bliver en interessant kamp, når SønderjyskE og FC København mødes på Sydbank Park i Haderslev.

FCK kommer med sin stjernespækkede trup, som dog har været i kamp torsdag aften i Europa League, og som derfor kan have trætte stænger imod et SønderjyskE-mandskab, som ikke er nemt at spille imod.

SønderjyskE har ikke fået særligt gode resultater i de seneste par måneder, men de knokler altid benhårdt, og de skal nok formå at skabe en tæt kamp.

For FCK-spillerne kan det være svært at motivere sig efter en europæisk kamp på hjemmebane. Nu gælder det en iskold kamp på vindblæst Sydbank Park, som næppe bliver særligt velbesøgt.

- Se også: Top 10 over verdens største stadions!

FCK tabte 0-3 sidst i Haderslev

Sidst, FC København var på besøg i Haderslev fik de en grim oplevelse med hjem. Allerede efter få minutter kom FCK bagud 1-0 efter et målmandsdrop af Robin Olsen.

Marc Pedersen slog et højt indlæg ind over, og vinden tog bolden, så den ramte overliggeren til overraskelse for den svenske keeper, og Christian Jakobsen stod klar til at sparke returen ind.

20 minutter senere var det anfører Marc Pedersen selv, der havde sidste fod på bolden inden den røg i nettet.

2-0 skulle holde indtil slutningen af kampen, hvor Troels Kløve hamrede bolden ind fra distancen til 3-0, som samtidigt blev FC Københavns første og hidtil eneste Superliga-nederlag imod SønderjyskE.

- Læs også: Sådan live streamer man fodbold i Danmark.

Statistikken taler for FCK

FC København har nemlig historisk set et fantastisk tag på SønderjyskE. Sønderjyderne har vundet enkelt gang over FCK i pokalen – utroligt nok med 5-0 – og så den omtalte 3-0-sejr, men derudover har de ikke formået at besejre FCK i de 31 kampe, de har spillet.

De seneste 10 kampe mellem SE og FCK er endt med otte FCK-sejre, en uafgjort og en SE-sejr.

Når der er tale om så mange kampe, så kan der næsten ikke være tale om tilfældigheder. De to klubber har holdt kontinuerligt holdt fast i en spillestil igennem mange år, og FC København har åbenbart relativt nemt ved at håndtere den fysiske tilgang, som SønderjyskE har.

Statistikken peger virkelig på en FCK-sejr, men omvendt, så har torsdagens Europa League-kamp kostet mange kræfter, så måske kan SønderjyskE gentage succesen fra sidst, de fik besøg af FCK.

- Find de bedste odds bonusser!

SønderjyskE – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til SønderjyskE – FCK:

SønderjyskE

Sebastian Mielitz

Jeppe Simonsen – Marc Pedersen – Kees Luijckx – Simon Poulsen

Søren Frederiksen – Marcel Rømer – Niki Zimling – Eggert Jonsson

Christian Jakobsen – Mart Lieder

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Andreas Bjelland – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca – Jan Gregus – Rasmus Falk

Jonas Wind – Dame N’Doye

SønderjyskE – FCK: Odds

Du kan få disse odds på SønderjyskE – FCK hos bet365 (fra 14/12 – 15.00):

  • SønderjyskE: 5.00
  • Uafgjort: 3.75
  • FCK: 1.66

Find vores odds tips her!

SønderjyskE – FCK: Live streaming og TV

Du kan se SønderjyskE – FCK med live streaming og i TV. Vil du live streame SønderjyskE – FCK, så kan du gøre dette hos Eurosport Player, og hvis du hellere vil se fodbold i TV, så skal slå ind på Canal 9.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk