Optakt til Brøndby IF – AC Horsens

Læs vores optakt til Brøndby IF – AC Horsens, som mødes søndag aften i Superligaen, find odds, og se kampen med live stream.

Brøndby kan sende vigtigt signal med sejr imod AC Horsens

Der står virkelig meget på spil, når Brøndby-spillerne løber på banen til kampen imod AC Horsens. De har kun hentet fire point i de seneste syv Superliga-kampe, og når sammenligner med niveauet i de første to sæsoner under Alexander Zorniger, så er det selvfølgelig kritisk.

Det presspil, som var en kæmpe styrke for blot fire måneder siden, har slet ikke fungeret i denne sæson, og så får de det meget svært.

Brøndby-fansene har slået rekorder for køb af sæsonkort i denne sæson, men de er blevet skuffet de seneste par gange, de har set deres hold spille.

Brøndby har tabt 0-1 imod Esbjerg, spillet 2-2 imod FC Midtjylland og tabt 2-4 imod SønderjyskE i deres tre seneste hjemmekampe, og derfor er det så ekstremt vigtigt, at Brøndby får tre point i søndagens kamp.

Vinder Brøndby kampen, så kan det være et vendepunkt for Brøndby og ikke mindst Alexander Zorniger, som for første gang i sin Brøndby-tid møder modgang.

Læs også: Top 10: Verdens dyreste fodboldspillere!

Første møde siden skæbnekampen i Horsens

Derudover, så er det første gang, at AC Horsens og Brøndby mødes siden den famøse kamp i sidste sæson.

Brøndby smed som bekendt guldet væk i de døende sekunder på CASA Arena Horsens, og Brøndby-fansene kunne derefter se på en jublende Bo Henriksen, så der skal nok være hævntørst på Vestegnen.

Mens AC Horsens ikke har besejret Brøndby siden deres oprykning i 2016, så har de faktisk været i stand til at tage point i tre ud af seks indbyrdes kampe.

Brøndby vandt 5-1 over AC Horsens, da de senest var på besøg, men det var selvfølgelig fuldstændigt ligegyldigt, da de spillede 2-2 en måned senere i Horsens.

Læs også: Top 10: Flest tilskuere i Skandinavien!

Brøndby har defensive problemer

En af de helt store forskelle på Brøndby i sidste og denne sæson er forsvaret. Forsvarsspillet starter allerede I angrebet for Brøndby, som jo praktiserer et hidsigt pres, men derudover har midterforsvaret været helt elendigt i denne sæson.

Brøndby har spillet 15 kampe i Superligaen, Europa League-kvalifikationen og Sydbank Pokalen i denne sæson, og de har kun formået at holde buret rent ved tre lejligheder.

Første gang var på udebane imod Randers i sæsonpremieren, hvor de dog tillod et hav af chancer, og her kunne de takke Randers’ uskarphed og keeper Marvin Schwäbe, som fik en fin debut.

Efterfølgende spillede de en af sæsonens bedre kampe, da de vandt 2-0 imod FC Nordsjælland, som dog kom direkte fra en kamp i Stockholm.

Tredje gang, at det lykkedes for Brøndby at holde nullet, var i udekampen imod Spartak Subotica i en meget mærkelig kamp.

Det er altså snart to måneder siden, at Brøndby holdt modstanderen fra at score, og Alexander Zorniger kan ikke finde ud af, hvem der skal spille i midterforsvaret, hvilket er helt forståeligt.

Brøndby har indkasseret hele 14 mål i deres seneste fem kampe, så der skal ændres på nogle ting imod AC Horsens.

Læs også: Top 10: Flest landskampe for Danmark!

Brøndby – AC Horsens: Odds

Brøndby er i krise, men er stadig vurderet til at være klasser over AC Horsens. Du kan få følgende odds hos bet365 på kampen (fra 28/09 – 11.10):

  • Brøndby: 1.40
  • Uafgjort: 4.50
  • AC Horsens: 7.50

Se alle vores spilforslag og tips her!

Brøndby – AC Horsens: Live Stream og TV

Hvis du vil se Brøndby – AC Horsens, så har du to muligheder. Vil du live streame kampen, så skal du oprette en profil hos Viaplay, og hvis du ser fodbold i TV, så skal du tune ind på TV3+.

Opret en profil hos Viaplay, og se Brøndby – AC Horsens her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.