Superligaen: Optakt til FC Nordsjælland – Brøndby IF

fodbold stadion

Læs vores optakt til FC Nordsjælland – Brøndby, hvor du finder forventede startopstillinger, skader, odds og live streaming.

Brøndby og FC Nordsjælland spiller gode kampe

Det plejer at være underholdende, når Brøndby og FC Nordsjælland mødes i Superligaen. Begge mandskaber har deres helt unikke spillestil, som ikke tager meget højde for, hvordan modstanderne spiller.

FC Nordsjællands unge hold er teknisk dygtigt, og så har de en masse spillere, som kan true i dybden med deres fart.

Brøndby spiller ekstremt aggressivt og hurtigt, og som coach Alexander Zorniger har udtalt, så er der ingen alternativer til det.

Der er blevet scoret hele 24 mål i de seneste fem kampe mellem FC Nordsjælland og Brøndby, og vi forventer da også en masse chancer i begge ender denne gang.

Det omvendte opgør på Brøndby Stadion endte 2-0 til Brøndby efter en flot præstation. Det var muligvis Brøndbys bedste kamp i efteråret, hvilket kan have noget at gøre med den plads, som de ellers ikke får imod andre, mere pragmatiske modstandere.

Læs alt om Superligaen her!

FC Nordsjælland skal forbedre sig

FC Nordsjælland vandt bronzemedaljer i sidste sæson, men har vanen tro solgt nogle af de store profiler. De har gentagende gange haft evnen til bare at udvikle nogle nye spillere, men det har ikke helt været tilfældet denne gang.

Tabet af eksempelvis anfører Mathias Jensen har vist sig større end man skulle tro, og FC Nordsjælland ligger på en skuffende niendeplads efter de første 20 kampe.

De har umiddelbart ikke hentet nogle forstærkninger, men man skulle tro, at de talentfulde spillere har udviklet sig i de seneste par måneder.

FC Nordsjælland har umiddelbart ikke nogle skader til kampen, men truppen er endnu ikke udtaget, og der kan selvfølgelig opstå noget op til kampen.

Top 10: Superligaens dyreste spillere!

Brøndby mangler topscorer

Brøndby havde også et efterår under forventninger, men situationen er dog ikke helt lige så kritisk, som hos FC Nordsjælland.

De bør være i stand til at beholde deres plads i top seks, men der er ganske vist kun tre point ned til syvendepladsen.

BIF kommer ikke til at tage del i guldkampen, men er det bedste bud på en tredjeplads, og de har klart et hold, der hører til i top tre.

Brøndby må dog efterårets helt store profil, Kamil Wilzcek. Den polske angriber har forlænget sin kontrakt med klubben, og han er holdets klart vigtigste spiller.

Vurderer man ud fra træningskampene, så spiller Brøndby med Mikael Uhre og nyindkøbte Simon Hedlund i angrebet.

Alle fodboldstadions i Danmark [Kort]!

FC Nordsjælland – Brøndby IF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Nordsjælland – Brøndby:

FC Nordsjælland:

Nicolai Larsen

Ulrik Yttergård Jenssen – Victor Nelsson – Benjamin Hansen

Karlo Bartolec – Mathias Kofod – Mikkel Rygaard – Mads Mini Pedersen

Andreas Skov Olsen – Mikkel Damsgaard – Godsway Donyoh

Brøndby:

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Paulus Arajuuri – Benedikt Röcker – Anthony Jung

Josip Radosevic

Kasper Fisker – Dominik Kaiser

Hany Mukhtar

Mikael Uhre – Simon Hedlund

FC Nordsjælland – Brøndby IF: Odds

Du kan få følgende odds på FC Nordsjælland – Brøndby IF hos bet365 (fra 07/02 – 10.50):

  • FC Nordsjælland: 3.25
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby IF: 2.10

Se vores fodbold tips her!

FC Nordsjælland – Brøndby IF: Live Streaming og TV

Du kan se FC Nordsjælland – Brøndby IF med live streaming og i TV. Hvis du vil live streame kampen online, så kan du gøre dette hos Eurosport Player.

Vil du se fodbold i TV, så kan du læse mere her.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.