Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 6 dec, 2018

FC København bør køre Esbjerg over

fck sevilla live streaming

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC København og Esbjerg, og find odds, live streaming og forventede startopstillinger.

FCK er stærke imod Esbjerg

Det ligner en ensidig forestilling i Parken, når Superligaens førerhold fra FC København tager imod Esbjerg.

Esbjerg ligger ganske vist på femtepladsen i Superligaen, hvilket er ret imponerende efter 18 runder, men noget tyder på, at de ikke kommer til at holde den placering ret længe.

I Superliga-regi har FCK vundet seks af de seneste syv kampe, og i Parken har de ikke tabt siden premieren imod Horsens.

Siden har de både formået at slå Brøndby og FC Midtjylland hjemme på Østerbro, og Danmarks største klub har også en særdeles god stime imod dagens modstander fra Esbjerg.

FCK har vundet de seneste otte kampe imod Esbjerg, og det er over to år siden, at Esbjerg senest har scoret et mål imod FCK.

Det hører selvfølgelig med til historien, at Esbjerg har været en enkelt sæson i 1. division, men det bemærkelsesværdigt, at Esbjerg ikke har vundet en kamp imod FCK siden maj 2013.

– Se også: Top 10: Verdens største stadions!

Er Esbjerg gået kold?

Esbjerg har imponeret i denne sæson. Oprykkerne har stort set ligget i toppen af ligaen i hele sæsonen, men det virker til, at festen er ved at være slut.

Efter en fantastisk periode med mange sejre, så står Esbjerg nu uden sejr i de seneste fire Superliga-kampe. De har ganske vist fået en pokalsejr i forlænget spilletid imod SønderjyskE, men det er alligevel en bekymrende tendens.

Særligt den seneste kamp imod AaB var slem. De var på hjemmebane imod et AaB-hold, som ikke har vundet en kamp i flere måneder, men tabte alligevel 4-1 på hjemmebane, og nederlaget kunne endda være blevet større, da AaB havde et hav af skud.

– Se også: Superligaens dyreste spillere!

Robert Skov i topform

I starten af sæsonen var Viktor Fischer og Dame N’Doye de klare profiler på FCK-holdet, men det har ændret sig efterhånden som efteråret er skredet frem.

Viktor Fischer er skadesramt, mens Dame N’Doye har haft et formdyk. Til gengæld har Robert Skov udviklet sig helt vanvittigt meget, og han er nu topscorer i Superligaen efter et fornemt hattrick i sidste rundes kamp.

Vi har lavet et odds tip til kampen mellem FCK og Esbjerg, og det kan du finde her.

FCK – Esbjerg: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – Esbjerg:

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Sotirios Papagiannopoulos, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca, Jan Gregus, Rasmus Falk

Jonas Wind – Dame N’Doye

Esbjerg

Jeppe Højbjerg

Jeppe Brinch – Markus Halsti – Agus Garcia – Jesper Lauridsen

Jacob Lungi Sørensen – Lasha Parunashvili – Joni Kauko

Mathias Kristensen – Adrian Petre – Emmanuel Oti

FCK – Esbjerg: Odds

Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 06/12 – 16.16):

  • FCK: 1.33
  • Uafgjort: 5.00
  • Esbjerg: 9.00

Find odds bonusser her!

FCK – Esbjerg: Live Streaming og TV

Du kan både se FCK – Esbjerg i TV og med online live streaming. Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på Canal 9, og hvis du vil live streame FCK – Esbjerg, så kan du oprette en profil hos Eurosport Player.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2407 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021