Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 nov, 2021

Optakt til PAOK – FCK: Live Stream, TV & Odds [04/11]

I aften klokken 21.00 gæster F.C. København PAOK på hjemmebane, hvor der er langt op til en hård duel, i kampen om gruppens 1. plads, efter 4. runde af Europa Conference League.

Kamp PAOK Thessaloniki – FCK
Tidspunkt Torsdag den 04. november kl. 21.00
Stadion Stadio Toumbas
Se Kampen Online Live Stream
Se Kampen på TV TV2 Sport X
Odds Tip Uafgjort: Odds 3.5

PAOK løb med sejren for 2 uger siden I en kamp hovedsageligt I overtal

I deres sidste møde for 2 uger siden, endte kampen, uheldigvis for det danske hold, 1-2 i PAOK’s favør. Dette skete med ”hjælp”, fra FCK’s 1. målmand, Kamil Grabara, der efter 9 minutter blev udvist, grundet hånd på bolden udenfor feltet.

Dette betyder også at han er ude med karantæne i dagens kamp.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Sponsoreret – For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Kampen i dag vurderes umiddelbart som en relativ jævnbyrdig kamp, med en hjemmebane fordel til PAOK.
Hvilket betyder at, det danske mesterskabs-kandidatshold er underdogs, hovedsageligt grundet en del skader hos midtbane-profilerne og karantæne til 1. målmand Kamil Grabara.

I deres sidste møde for 2 uger siden, formåede PAOK at komme foran 1-0 kort efter udvisningen af Kamil Grabara, på et indlæg til bagerste stolpe, hvor Sidcley Pereira overlistede Peter Ankersen og bragte PAOK foran.
Små 20 minutter senere i 38’ minut, gjorde Andrija Zivkovic det til 2-0 på en kontra, hvor han udplacerede FCK’s 2. målmand, Karl-Johan Johnson.

Efterfølgende havde PAOK et par muligheder hvor den tætteste var i form af et frispark, som var centimeter fra at gå ind i øverst højre hjørne.

FCK bed sig dog fast hen imod slutningen af 2. halvleg, da Pep Biel smækker bolden i nettet i 80’ minut, hvorefter de 3 minutter senere banker på igen, i form af et hovedstød fra Lerager,
Der med en smule mere placering havde udlignet kampen til 2-2.

Se PAOK – FCK på TV2 Play
Kampen vises også I TV på TV2 Sport X
Oddstip: Uafgjort til odds 3.50*
*Kilde Bet365 (kl.14:15 04/11/2021)

PAOK er kendt for deres kedel af en hjemmebane og deres entusiastiske fans

Der er garanti for en intens stemning, grundet mentaliteten hos hjemmebanefansene.

De ligger pt. Nummer 3 i den græske Super League, med 8 kampe spillet.
Ud af de 8 har 4 af dem været hjemmebane kampe, hvor de har formået at skrabe 7 point sammen, hvilket er lidt af en skuffelse på deres, normalt, formstærke hjemmebane.

Forventningerne til dagens kamp er uden tvivl store.

FCK har en tendens til at levere resultater ude på Europas store scener, og jeg nægter at tro på, at de læner sig tilbage og lader PAOK styrer kampens forløb. De har noget at bevise, og derfor bliver det et høj-intenst kamp, der kommer til at bølge frem og tilbage. Det hele kommer ned til dette!
Vi kommer til at bære vidne til en underholdende kamp i aften, i jagten på gruppens 1. plads.

Jeg ser værdi i et odds på FCK, da de om ikke andet stiller med en stærkere opstilling end sidst, og at de skal ud at bevise, at de er et bedre hold – 11 mod 11.

PAOK – skader og karantæner

PAOK har 3 skadede spillere, Sverrir Ingason, Nelson Oliveira og Marios Tsaousis som ikke rigtigt beregnet for at være en del af start elleveren.
Ydermere har de to tvivlsomme Alexandru Mitrita og Sidcley Pereira, hvor sidstnævnte bl.a. var målscoreren til 1-0 i Parken, og begge er faste mænd i truppen, dog forventer jeg at det er spil for galleriet og at Sidcley vil være at finde på start 11’eren i aftenens opgør.

FCK – skader og karantæner

FCK må derimod undvære flere profiler i form af Rasmus Falk og Carlos Zeca som begge er ude med langtidsskader. Ydermere har de stortalentet Isak Johannesson og nyindkøbte Luther Singh ude med sygdom samt Kamil Grabara med karantæne.
Kamil Wilczek kan dog være på vej tilbage, men er tvivlsom.

Dermed er det ikke FCKs stærkeste trup vi får at se i dag, dog har de et par spillere der godt kan overtage pladserne i fraværet af profilerne, som burde være i stand til at levere varen imod et PAOK mandskab.

Som man også kan notere her, er at både Jens Stage og Victor Kristiansen er tilbage fra deres lille skadesforløb, jeg forventer at de kan være med til at ændre kampens udfald.

PAOK – FCK forventede startopstillinger

PAOK (4-2-3-1)

Alexandros Paschalakis

Lucas Taylor – Enea Mihaj – Ioannis Michailidis – Sidcley Pereira

Anderson Esiti – Stefan Schwab

Andrija Zivkovic – Douglas Augusto – Diego Biseswar

Nikolaos Ioannidis

FCK (4-3-3)

Karl-Johan Johnsson

Kevin Diks – David Khocholava – Nicolai Boilesen – Victor Kristiansen

Jens Stage – Lukas Lerager – Isak Johannesson

Pep Biel – Jonas Wind – William Bøving

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Sponsoreret – For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Mens du venter på kampen:

michael laudrup
fodbold-quiz
I denne quiz skal du gætte alle Brøndbys trænere igennem tiden. Siden stiftelsen af Brøndby IF tilbage i 1964 har klubben haft 23 forskellige trænere ansat
12 januar, 2021
landsholdsspillere i 2020
fodbold-quiz
I denne quiz skal du forsøge at gætte, hvor mange spillere, der har været i aktion på det danske A-landshold i løbet af 2020. Fodbold Quiz: Hvem har spi
22 december, 2020
jess thorup
fodbold-quiz
I denne quiz skal du forsøge at gætte, hvem der har været træner i FC Københavns snart 30-årige historie. Gæt alle FC Københavns trænere Mens de
17 november, 2020

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.