Optakt til Frankfurt – West Ham: Live Streaming, TV & Trupnyt [05/05]

I vores optakt til Eintracht Frankfurt – West Ham finder du online live streaming, dansk TV, trupnyt og forventede startopstillinger helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Eintracht Frankfurt og West Ham spiller om historisk finale

West Ham står i en semifinale. Efter nederlaget i 1. kamp på 1-2 er der nu alt at spille for, når West Ham kommer til Frankfurt. Det er i disse kampe at klubikoner og kulthelte bliver skabt. Det er også et bevis på hvor vigtig en kamp, som denne er for fansene.

Den er især vigtig for West Hams fans. Det er nemlig hele 46 år siden West Ham stod i en europæisk finale. Det var i Pokalvindernes Turnering, uheldigvis for West Ham, blev det kun til en sølvmedalje. De tabte nemlig 2-4 til Anderlecht.

Men nu er tiden inde efter alt den tid er West Ham tilbage, men de skal op imod en svær modstander i Frankfurt, som heller ikke bare vil lade dem spille over dem. Frankfurt har også fået knust deres hjerter i drømmen og jagten på europæisk guld. Det var så sent som i 2019. Her tabte de i semifinalen i Europa League til et andet engelsk hold, nemlig Chelsea.

Så ingen af holdene ønsker at dem selv, eller deres fans skal mærke den skuffelse igen og vil derfor gøre alt for at give deres fans glæden ved et trofæ.

Kampe i ligaen

Begge to hold har også været i aktion i deres ligaer. Frankfurt tørnede i mandags sammen med Bayer Leverkusen. Frankfurt havde foretaget sig en række rotationer med henblik på at hvile enkelte spillere til torsdagens kamp. Det viste sig at være dyrt, fordi Frankfurt måtte tage hjem fra BayArena med et 2-0 nederlag i kufferten.

West Ham bød velkommen til en anden London klub nemlig Arsenal. I denne kamp var det også lidt af det samme. West Ham der havde en Europa League semifinale, måtte rotere i holdet og en spiller, som Mark Noble var at finde i startelveren. Dog endte det også surt for West Ham, de tabte 2-1 til Arsenal.

Med ligaen kørende parallelt med pokal og europæiske kampe, så kommer kampene til at vikle sig ind i de samme uger. Træthed og skader er hyppigere, så vi må se hvilket af de 2 hold der står skarpest når bolden ruller på torsdag i Frankfurt.

Frankfurt – West Ham: Trupnyt

Frankfurt mangler følgende spillere grundet skade: Diant Ramaj, Jan Schröder, Christopher Lenz.

Både Martin Hinteregger, Sebastian Rode og Erik Durm forventes klar til kampen efter deres skade.

Jesper Lindstrøm er lidt mere usikker, men bør blive udtaget til truppen.

West Ham mangler Angelo Ogbonna grundet skade og Issa Diop er stadigvæk usikker.

Frankfurt – West Ham: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Frankfurt (3-4-2-1)

Kevin Trapp

Almamy Touré – Martin Hinteregger – Tuta

Ansgar Knauff – Sebastian Rode – Djibril Sow – Filip Kostíc

Daichi Kamada – Jens Petter Hauge

Rafael Borré

West Ham (4-2-3-1)

Alphonse Areola

Vladimir Coufal – Craig Dawson – Kurt Zouma – Aaron Cresswell

Declan Rice – Tomas Soucek

Jarrod Bowen – Saïd Benrahma – Pablo Fornals

Michail Antonio

Se Eintracht Frankfurt – West Ham: Online Live Stream & TV

Europa League-semifinalen mellem Eintracht Frankfurt og West Ham kan live streames på TV2 Play. Derudover kan du se kampen på TV2 Sport X.

Læs også!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.