fodbold mål

Bundesligaen genåbner som den første store liga efter et par måneder Coronavirus-pause. Hvor mange af de 50 mest scorende Bundesliga-spillere i historien kan du gætte? Prøv vores quiz her!

Efter en pause på to måneder, så skal der nu igen spilles topfodbold i Tyskland. Bundesligaen starter i den kommende weekend, og de sidste ni spillerunder skal spilles færdige uden tilskuere på lægterne.

Bundesliga Quiz: Gæt de mest scorende spillere i Bundesligaens historie

Nu skal du teste din viden omkring Bundesliga-historien. Mere præcist skal du i denne quiz gætte så mange af de 50 mest scorende spillere, som du kan.

Det står helt klart, at man skal være meget interesseret i tysk fodboldhistorie, hvis man skal have en chance for at gætte alle 50 spillere.

Bundesligaen blev oprettet i 1964, og siden har der været mange fantastiske angribere i ligaen. Kun fem af de 50 spillere på listen er fortsat aktive, og disse spillere er markeret med en * ud for antallet af mål i quizzen, som du finder lidt længere nede.

Du bliver oplyst om antallet af mål, som den pågældende spiller har scoret samt, hvilke klubber, han har optrådt og scoret for i Bundesliga-regi.

Det er i øvrigt nok at skrive spillerens efternavn.

Du har 10 minutter til at teste din viden om Bundesliga-fodbold lige her:

Selvom du ikke er den store fan af tysk fodbold og Bundesligaen, så er der nogle verdensstjerner på listen, som du med garanti kender.

Den tredjemest scorende spiller i Bundesliga-historien er topscorer i denne sæson, og med mål for både Borussia Dortmund og Bayern München, så har du nok en anelse om, hvem det er.

Der er desværre ikke blevet plads til nogle danskere på den fornemme liste. Allan Simonsen scorede 76 mål, mens Ebbe Sand nåede op på 73 i sin tid i Schalke 04.

Af nuværende danske spillere, så er Yussuf Poulsen fortsat meget langt fra at nå top 50. Den tidligere Lyngby-spiller står noteret for 27 mål i den bedste tyske række.

Fodboldspillere har i disse år meget travlt med at skifte klub, hvorfor det bliver sværere og sværere at komme med på disse historiske lister.

Selvom Thomas Müller kun har tørnet ud for Bayern München i sin karriere, så ser man det ikke ret ofte længere, at spillere kun repræsenterer en klub i hele karrieren.

Hvis du er interesseret i at quizze om fodbold, så har vi en lang række fodboldquizzer til dig.

Hvem har scoret flest mål El Clasico nogensinde?

Gæt alle Superliga-topscorere igennem tiden her!

Hvem har spillet flest kampe i Superligaens historie?

Gæt de største stadions i Europa!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.