Transfer Quiz: Gæt alle Ståle Solbakkens indkøb i FCK

transfers

Denne quiz omhandler FC Københavns norske manager Ståle Solbakken. Du har et kvarter til at gætte alle de spillere, han har hentet til FCK i sine to omgange i klubben.

FCK Quiz: Gæt Ståle Solbakkens indkøb i klubben

Han tiltrådte første gang i klubben i januar 2006, og der blev allerede hentet tre spiller i det transfervindue.

Man kan selvfølgelig diskutere, hvor meget indflydelse, han har haft på de transfers, da hans stilling ikke var manager dengang, men vi har inkluderet samtlige transfers, mens Ståle Solbakken har været træner/manager i FC København.

Han kom tilbage til FCK i august 2013, men vi har valgt at inkludere alle handler fra sommeren 2013 for at gøre det en smule mere overskueligt.

Spillere, som er rykket op i truppen fra U19-holdet er ikke medregnet – det er udelukkende spillere udefra.

Vi giver dig to ledetråde. Du får oplyst, hvilken klub, den givne spiller skiftede fra og, hvornår handlen faldt sted.

Flere spillere er først blevet lejet og senere kommet til klubben på permanente aftaler, men det er altså kun permanente handler, som optræder på listen.

Få de bedste odds bonusser i Danmark her

Listen er på hele 88 handler, men flere spillere optræder flere gange på listen. Det ændrer dog ikke på, at du skal være mere end almindeligt FCK-nørdet for at gætte samtlige 88.

Det er ingen hemmelighed, at denne quiz er blandt de absolut sværeste og største, vi nogensinde har lavet.

Mange af de store spillere er gået over i historien, og er derfor nemmere at huske, men der har også være en masse fejlkøb, som de fleste nok har glemt den dag i dag.

Det er selvfølgelig en fordel, at Ståle Solbakken i de senere år har valgt at satse på at hente nogle af de tidligere profiler hjem til klubben, når de har fået deres udlandseventyr.

Så sent som i januar 2020 hentede han Ragnar Sigurdsson tilbage til klubben efter et eventyr i russisk fodbold, og det samme er sket flere gange tidligere.

Vi har benyttet data fra transfermarkt, og det er ikke umuligt, at der er fejl iblandt. Hvis du skulle støde på noget, som ikke passer, så må du meget gerne kontakte os, så vi kan rette det.

Hvis du er interesseret i andre quizzer om FCK og dansk fodbold, så kan du prøve nogle af disse:

Gæt alle FCKs europæiske modstandere

Gæt alle Superliga-topscorere gennem tiden

Gæt de mest scorende spillere for det danske landshold.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.