Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 okt, 2019

Cristiano Ronaldo Quiz: Kan du gætte alle hold, Ronaldo har scoret imod?

cristiano ronaldo quiz

En af historiens bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo, rundede i går en utrolig milepæl. Portugiseren har nu scoret 700 mål på seniorplan, og derfor er det nu tid til en Cristiano Ronaldo Quiz.

Cristiano Ronaldo Quiz: Gæt alle 150 klubber, han har scoret imod

Du skal gætte alle de klubber og landshold, som Cristiano Ronaldo har scoret imod i sin karriere. Der er således både tale om A-landskampe for Portugal samt klubkampe for Sporting CP, Manchester United, Real Madrid og Juventus.

Cristiano Ronaldo spillede sin første seniorkamp i 2002 i Taca de Portugal, og fik sit internationale gennembrud for Manchester United med hvem han blandt andet vandt Champions League.

Siden fulgte et skifte til Real Madrid, som gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller på det tidspunkt.

Efter ni utrolige sæsoner i den spanske hovedstad tog han turen til Juventus for at prøve nye udfordringer.

Med 700 scoringer fordelt på klub- og landshold over 17 år, så har han selvfølgelig mødt et hav af forskellige modstandere.

Helt præcist, så har Cristiano Ronaldo scoret imod 150 forskellige klub- og landshold.

Landsholdene er markeret med en *, men de eneste hjælpemidler, du får, er antallet af kampe og mål, som han har scoret imod et givent hold.

Test din viden om Cristiano Ronaldos målscoring her:

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at der er mange spanske hold på listen. De fleste kan nok regne ud, at han har scoret imod Barcelona, Atletico Madrid og Sevilla, mens der er mange mindre klubber, som han kun har mødt en enkelt gang, som er sværere at gætte.

Når det kommer til landshold er det måske lidt sværere at gætte, da mange af hans mål for Portugal er blevet sat ind imod mindre kendte mandskaber.

Hvis du bare kommer i nærheden af at gætte de 150 modstandere, som han har scoret imod, så kan du med rette kalde dig en stor Cristiano Ronaldo-fan eller også har du bare en imponerende, nærmest autistisk hukommelse.

Vi arbejder hele tiden på lave fodboldquizzer til dig, og hvis du har nogle gode forslag, så er du meget velkommen til at skrive til os.

I mellemtiden kan du teste din viden med nogle af de andre fodboldquizzer, som vi har lavet:

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.