fodbold danmark

Der er flere og flere udlændinge i dansk fodbold, og mange af de største profiler i Superligaens historie kommer udefra. Kan du gætte de 20 mest scorende udlændinge i Superligaens historie?

Quiz: Mest scorende udlændinge i Superligaens historie

Det er tid til endnu en Superliga-quiz, og denne gang skal du forsøge at gætte så mange af de 20 mest scorende spillere i Superligaens historie.Kun to af de 20 spillere holder fortsat til i Superligaen, så det er ikke just en nem quiz.

De fleste fans af Superligaen vil formentlig have nogenlunde nemt ved at gætte den mest scorende nogensinde, da han stammer fra Senegal og fortsat er aktiv i Superligaen.

Det samme gælder polakken med 71 mål, som selvfølgelig også er blandt de mest scorende spillere i Superligaens historie.

Når vi kommer længere ned på listen, så skrues der dog op for sværhedsgraden, og man skal nok være en stor Superliga-nørd for at gætte alle 20.

Der er sat * ud for de spillere, som fortsat spiller i en Superliga-klub, men derudover er den eneste hjælp, hvilken nationalitet, den givne spiller har.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du staver navnet, så kan du nøjes med at skrive efternavnet ind.

Du har 10 minutter til at gætte så mange som muligt.

Test din viden om Superligaens mest scorende udlændinge her:

Sådan får du odds bonus i Danmark

De to aktive spillere på listen over de mest scorende udlændinge har begge fine muligheder for at udbygge deres total.

Den mest scorende spiller er ganske vist oppe i årene, men han har en målnæse, som man sjældent ser i Superligaen.

Desværre bliver profilerne i Superligaen solgt hurtigere og hurtigere til udlandske klubber, hvorfor det er svært at se nye spillere komme højt op på listen i den nærmeste fremtid.

Det er særligt angribere med mål i støvlerne, som der er efterspørgsmål på, hvilket du kan læse mere om på listen over de dyreste salg i Superligaens historie her.

Hvis du fortsat er i humør til at quizze om Superligaen og andet fodbold, så har vi en række quizzer til dig her:

Flest assists i Superligaens historie

Flest mål for Danmark nogensinde

Hvilke hold har Cristiano Ronaldo scoret imod?

Hvis du har ønsker om at få lavet en speciel quiz, så er du meget velkommen til at skrive til [email protected]

Det kræver selvfølgelig, at det er muligt at finde den nødvendige data, men hvis det er muligt, så laver vi meget gerne en quiz til dig.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.