fck esbjerg live streaming

FC København er storfavoritter, når de tager imod Esbjerg i Sydbank Pokalen. Fortsætter Robert Skov med at bombe?

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC København og Esbjerg, og find odds, live streaming og forventede startopstillinger.

FCK er stærke imod Esbjerg

Det ligner en ensidig forestilling i Parken, når Superligaens førerhold fra FC København tager imod Esbjerg.

Esbjerg ligger ganske vist på femtepladsen i Superligaen, hvilket er ret imponerende efter 18 runder, men noget tyder på, at de ikke kommer til at holde den placering ret længe.

I Superliga-regi har FCK vundet seks af de seneste syv kampe, og i Parken har de ikke tabt siden premieren imod Horsens.

Siden har de både formået at slå Brøndby og FC Midtjylland hjemme på Østerbro, og Danmarks største klub har også en særdeles god stime imod dagens modstander fra Esbjerg.

FCK har vundet de seneste otte kampe imod Esbjerg, og det er over to år siden, at Esbjerg senest har scoret et mål imod FCK.

Det hører selvfølgelig med til historien, at Esbjerg har været en enkelt sæson i 1. division, men det bemærkelsesværdigt, at Esbjerg ikke har vundet en kamp imod FCK siden maj 2013.

- Se også: Top 10: Verdens største stadions!

Er Esbjerg gået kold?

Esbjerg har imponeret i denne sæson. Oprykkerne har stort set ligget i toppen af ligaen i hele sæsonen, men det virker til, at festen er ved at være slut.

Efter en fantastisk periode med mange sejre, så står Esbjerg nu uden sejr i de seneste fire Superliga-kampe. De har ganske vist fået en pokalsejr i forlænget spilletid imod SønderjyskE, men det er alligevel en bekymrende tendens.

Særligt den seneste kamp imod AaB var slem. De var på hjemmebane imod et AaB-hold, som ikke har vundet en kamp i flere måneder, men tabte alligevel 4-1 på hjemmebane, og nederlaget kunne endda være blevet større, da AaB havde et hav af skud.

- Se også: Superligaens dyreste spillere!

Robert Skov i topform

I starten af sæsonen var Viktor Fischer og Dame N’Doye de klare profiler på FCK-holdet, men det har ændret sig efterhånden som efteråret er skredet frem.

Viktor Fischer er skadesramt, mens Dame N’Doye har haft et formdyk. Til gengæld har Robert Skov udviklet sig helt vanvittigt meget, og han er nu topscorer i Superligaen efter et fornemt hattrick i sidste rundes kamp.

Vi har lavet et odds tip til kampen mellem FCK og Esbjerg, og det kan du finde her.

FCK – Esbjerg: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – Esbjerg:

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Sotirios Papagiannopoulos, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca, Jan Gregus, Rasmus Falk

Jonas Wind – Dame N’Doye

Esbjerg

Jeppe Højbjerg

Jeppe Brinch – Markus Halsti – Agus Garcia – Jesper Lauridsen

Jacob Lungi Sørensen – Lasha Parunashvili – Joni Kauko

Mathias Kristensen – Adrian Petre – Emmanuel Oti

FCK – Esbjerg: Odds

Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 06/12 – 16.16):

  • FCK: 1.33
  • Uafgjort: 5.00
  • Esbjerg: 9.00

Find odds bonusser her!

FCK – Esbjerg: Live Streaming og TV

Du kan både se FCK – Esbjerg i TV og med online live streaming. Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på Canal 9, og hvis du vil live streame FCK – Esbjerg, så kan du oprette en profil hos Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk