Serie A: Optakt til Juventus – Lazio [13/11]

I vores optakt til Serie A-kampen Juventus – Lazio finder du trupnyt, live streaming, dansk TV og meget mere helt gratis!

Vil du se Juventus – Lazio? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Hvor længe holder Allegri?

Igennem hele sæsonen har der været spekulationer om Allegris jobsikkerhed og hvorvidt om han skulle fyres. Det har mildest talt været en skuffende sæson for Juventus. Først og fremmest har de fejlet i Champions League, hvor det kun blev til en 3. plads i gruppen og en tur ned i Europa League. I ligaen går det heller ikke meget bedre. Juventus ligger på en 7. plads i Serie A lige nu og ligger 13 point fra 1. pladsen og 2 point fra de eftertragtede Champions League pladser. Med kun 25 point i 13 kampe, har de altså kun et pointgennemsnit på 1,9 point pr kamp, hvilket er for lavt for så stort et hold som Juventus.

Der har været meget diskussion om Massimiliano Allegri burde blive fyret fra jobbet og at en mand, som Antonio Conte skulle hentes tilbage til klubben, efter flere års fravær fra Juventus jobbet. Det ser dog ikke sandsynligt ud, da Juventus’ sportsdirektør og tidligere spiller Pavel Nedved har været ude og sige at Allegri ikke er fyringstruet og at klubben bakker op omkring ham, men hvis resultaterne ikke snart vender, så kan det meget vel være at Allegri skal kigge sig omkring efter et nyt job.

Kan Lazio udfordre til Scudettoen?

Lazio har startet sæsonen rigtig godt ud og ligger lige pt på 3 pladsen i Serie A. De har en kamp i hånden og med en sejr der kan de lægge sig op og kun have 8 point til 1. pladsen. Dog har de ikke haft meget succes i deres europæiske kampagne. Det sluttede 3’er i en gruppe de nok burde have vundet.

Lazio har været rigtig gode og fantastiske defensivt. På 13 kampe har de kun lukket 8 mål ind. Maurizio Sarri har gjort et rigtig godt stykke arbejde i hovedstadsklubben. De møder Juventus, som kun har lukket 7 mål ind i sæsonen, hvilket er mindst af alle klubber i Serie A. Derfor bliver det en tæt kamp med to solidt defensive hold.

Juventus – Lazio: Trupnyt

Juventus er hårdt ramt af skader, de mangler Kaio Jorge, Marley Ake, Paul Pogba, Mattia De Sciglio, Dusan Vlahovic, Weston McKennie og Federico Chiesa.

Lazio mangler Marco Bertini, Mattia Zaccagni og Patric, som alle er ude med skader.

Juventus – Lazio: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Juventus (3-4-2-1)

Wojciech Szczesny

Danilo – Gleison Bremer – Alex Sandro

Juan Cuadrado – Adrien Rabiot – Manuel Locatelli – Filip Kostic

Angel Di Maria – Fabio Miretti

Arkadiusz Milik

Lazio (4-3-3)

Luis Maximiano

Manuel Lazzari – Nicolo Casale – Alessio Romagnoli – Adam Marusic

Luis Alberto – Danilo Cataldi – Matias Vecino

Pedro – Felipe Anderson – Luka Romero

Juventus – Lazio: Live streaming & TV

Du kan live streame Juventus – Lazio direkte hos bet365.

Kampen sendes ikke i dansk TV.

Juventus – Lazio: Spørgsmål og svar

Hvor bliver Juventus – Lazio vist i TV?

Juventus – Lazio bliver ikke vist i dansk TV.

Hvornår spilles Juventus – Lazio?

Juventus – Lazio spilles søndag den 13. november kl 20:45.

Hvor kan man live streame Juventus – Lazio?

Juventus – Lazio kan man live streame på bet365.

Andre optakter!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
11 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
10 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
10 juni, 2024