Premier League: Optakt til Brentford – Manchester United [13/08]

I vores optakt til Premier League-kampen Brentford – Manchester United finder du online live streaming, trupnyt, forventede startopstillinger og meget mere.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Skrækstart for Ten Hag

Efter sidste sæsons store skuffelse for Man United, der både fejlede at sikre Champions League fodbold, med en 6. plads i ligaen og hurtige exits i de forskellige turneringer det deltog i, heriblandt et nederlag til Middlesbrough i de tidlige runder af pokalturneringen.

Forventningerne var store da Man United sparkede sæsonen i gang i sidste weekend. De bød holdet fra det sydlige England Brighton op til dans på Old Trafford. Dog var der stadigvæk markante tegn af Man Uniteds uinspirerede spil fra sidste sæson i åbningskampen.

Da Man United først kom bagud 1-0 af et mål fra Brigtons Pascal Gross, var det som om at Man United spillerne glemte den taktiske plan lagt af den nye træner Erik Ten Hag. De så stressede ud i deres spilopbygning og var ikke solide i defensiven.

Disse fejl skal der rettes op på når Man United drager til London for at møde danskerholdet Brentford. Man United skal gøre alt for ikke at tabe mod Brentford, først og fremmest fordi de helst ikke skal sakke bagud så tidligt i sæsonen, men også fordi klubben og den nye cheftræner helst ikke må miste fansenes tillid allerede.

Brentford med ny Eriksen-erstatning

En lang række eksperter og fans har hyldet Brentford og ikke mindst Christian Eriksen for deres store præstation i sidste sæson. Ikke nok med at de sikrede overlevelse i deres første sæson i Premier League, men også at de havde en så god sæson at de ikke var i nogen speciel stor nedrykingsfare.

Christian Eriksen blev hentet på fri transfer i januar og var en stor faktor i Brentfords succes. Ham og Ivan Toney skabte et godt samarbejde på banen og de slog hold som bla. Chelsea på Stamford Bridge.

Men nu er Christian Eriksen skiftet til Man United og de manglede nu deres kreative playmaker på midtbanen. Nu ser det ud til at Brentfords bekymringer er stoppet da de har brugt 15 millioner pund på en Eriksen erstatning. Det er danske Mikkel Damsgaard, som er skiftet fra italienske Sampdoria og han skal forsøge at fylde det store hul, som Christian Eriksen har efterladt.

Brentford – Man United: Trupnyt

Brentford mangler både Kristoffer Ajer, Ethan Pinnock og Sergi Canos der alle er ude grundet skader

Man United mangler Brandon Williams grundet skade og Facundo Pellestri og Anthony Martial er tvivlsomme også grundet skader.

Brentford – Man United: Forventet startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Brentford (4-3-3)

David Raya

Aaron Hickey – Pontus Jansson – Ben Mee – Rico Henry

Josh Dasilva – Christian Nørgaard – Mathias Jensen

Bryan Mbuemo – Ivan Toney – Yoane Wissa

Man United (4-3-3)

David De Gea

Diogo Dalot – Harry Maguire – Lisandro Martinez – Luke Shaw

Christian Eriksen – Fred – Bruno Fernandes

Jadon Sancho – Cristiano Ronaldo – Marcus Rashford

Se Brentford – Man United: Online Live Streaming & TV

Du kan se Premier League kampen mellem Brentford og Man United på TV3+ i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Brentford – Man United: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Brentford – Manchester United?

Kampen spilles lørdag den 13 august kl 18:30.

Hvor kan man se Brentford – Manchester United?

Kampen vises på TV3+ i dansk TV.

Hvor kan man live streame Brentford – Manchester United?

Kampen kan live streames online på Viaplay.

Kampen kan live streames online på Viaplay.

Andre optakter

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024
landskamp
Lørdag aften kl. 19.30 skal Danmark op mod Norge i en venskabskamp på Brøndby Stadion.
12 juni, 2024
bet365 logo
em
Hvis du kan forudsige udfaldet af alle gruppespilskampene ved EM, kan du være heldig at vinde 10 millioner kroner i bet365's store EM-kampagne. Læs mere her.
12 juni, 2024
parken i københavn
landskamp
Danmark møder onsdag aften kl. 19.00 Sverige i en venskabskamp i Parken.
12 juni, 2024
chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
12 juni, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
12 juni, 2024