Premier League: Optakt til Everton – Chelsea [06/08]

I vores optakt til Premier League-kampen Everton – Chelsea finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live stream, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Hvem skal score for Chelsea

En ny Premier League sæson står for døren og da der stadig ikke er spillet nogle kampe endnu, er spekulationerne i fuld gang. En af de spekulationer der går igen, er om Chelsea egentlig har en spiller der kan score 15-20 mål i en Premier League sæson? Med salget af Lukaku, var det måske forventet at Chelsea ville gå ud og købe en decideret angriber, som erstatning. De har været rygtet med en række store angribernavne, som fx Robert Lewandowski, som nu er smuttet til Barcelona og Cristiano Ronaldo, som nu ser ud til at have accepteret at blive i Manchester United. Chelsea er fortsat rygtet sammen med flere angribere, men ingen ligner at være mere end bare snak.

Man må derfor stille spørgsmålet, hvem skal score mål for Chelsea? I store dele af sidste sæson blev Kai Havertz brugt, som angriber og måske har han tilvænnet sig til den nye rolle, det bliver spændende at følge. Timo Werner ser også ud til at være på vej ud, da Leipzig er meget interesseret.

Evertons comeback sæson

Sidste sæson var tæt på at slutte katastrofalt for Everton. De havde kæmpet med i nedrykningskampen og først med få spillerunder tilbage sikrede de sig overlevelse, som kulminerede med en euforisk faninvasion af banen.

Frank Lampard og Everton har forberedt sig på den nye sæson og forstærket sig i håb om at blive ude af nedrykningskampen i denne sæson. Everton har handlet i Burnley, hvor de har hentet James Tarkowski og Dwight McNeill. Defensiven var nemlig et problem sidste sæson for Everton så det må siges at være en smart handel at hente James Tarkowski på en fri. Udover James Tarkowski har de også styrket forsvaret med tidligere Wolves spiller Ruben Vinagre i Sporting Lissabon.

Richarlison blev også solgt i transfervinduet og Dwight McNeill må antages for at være hans erstatning, så det er utrolig vigtigt at Dwight McNeill kan finde formen og spille sig ind på holdet hurtigst muligt, da Richarlison var en meget vigtig del af Evertons hold.

Tæt kamp forventes

Det er overraskende tætte kampe når Everton og Chelsea tørner sammen. Deres sidste 3 indbyrdes opgør blev fordelt lige, nemlig en sejr til begge og en uafgjort. Kampene sluttede henholdsvis 1-0, 1-1 og 2-0. Så det kan godt blive en tæt kamp.

Det kan sagtens blive en målfattig kamp, begge mandskaber står nemlig uden en decideret målscorer. Chelsea har som skrevet ikke nogen konsekvente målscorere og Everton mangler Dominic Calvert Lewin pga skade.

Everton – Chelsea: Trupnyt

Everton mangler Dominic Calvert Lewin og Yerry Mina grundet skader.

Chelsea mangler N’Golo Kante grundet en skade.

Everton – Chelsea: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Everton (5-4-1)

Jordan Pickford

Nathan Patterson – Ben Godfrey – James Tarkowski – Mason Holgate – Niels Nkounou

Dwight McNeill – Abdoulaye Doucoure – Dele Alli – Anthony Gordon

Salomon Rondon

Chelsea (3-4-3)

Edouard Mendy

Trevoh Chalobah – Thiago Silva – Kalidou Koulibaly

Reece James – Jorginho – Mateo Kovacic – Ben Chillwell

Christian Pulisic – Kai Havertz – Raheem Sterling

Se Everton – Chelsea: Online Live Stream & Dansk TV

Premier League-kampen Everton – Chelsea kan live streames på Viaplay.

Derudover kan du se i TV se kampen på TV3 Max.

Everton – Chelsea: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Everton – Chelsea?

Everton – Chelsea spilles lørdag den 6. august 2022 kl. 18.30.

Hvem viser Everton – Chelsea i dansk TV?

Everton – Chelsea vises på TV3 Max i dansk TV.

Hvor kan man live streame Everton – Chelsea?

Everton – Chelsea kan live streames på Viaplay.

Andre optakter!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024
landskamp
Lørdag aften kl. 19.30 skal Danmark op mod Norge i en venskabskamp på Brøndby Stadion.
12 juni, 2024
bet365 logo
em
Hvis du kan forudsige udfaldet af alle gruppespilskampene ved EM, kan du være heldig at vinde 10 millioner kroner i bet365's store EM-kampagne. Læs mere her.
12 juni, 2024
parken i københavn
landskamp
Danmark møder onsdag aften kl. 19.00 Sverige i en venskabskamp i Parken.
12 juni, 2024
chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
12 juni, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
12 juni, 2024