Premier League: Optakt til Tottenham – Wolves [20/08]

I vores optakt til Tottenham – Wolves finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Tætte indbyrdes kampe

På papiret ville det se ud til at Tottenham bør vinde størstedelen af de indbyrdes kampe. Dog er dette ikke helt tilfældet, sidste sæson blev så lige som det kunne være. Tottenham og Wolves mødte nemlig hinanden 3 gange og det blev til en 1-0 sejr til Tottenham, en 2-0 sejr til Wolves og en 2-2 uafgjort.

Det er lidt uvist om det bliver lige så tæt når de 2 hold står overfor hinanden i 3. spillerunde. Wolves har nemlig startet dårligt ud, de har tabt 2-1 til Leeds og spillet 0-0 med Fulham. Det har været et smule undervældende Wolves mandskab vi har set indtil videre, der har heller ikke været nogle markante indkøb i Wolves denne sæson. En spiller som Matheus Nunes, som Wolves er blevet rygtet med kunne godt være en løsning på nogle af deres problemer.

Tottenham har derimod startet stærkt ud. 4 point på 2 kampe, med en 4-1 sejr over Southampton og 2-2 mod Chelsea. Selvom Tottenham allerede har købt 7 nye spillere i dette transfervindue er der stadigvæk ikke nogen af dem, som har indgået i startopstillingen. Hvis Tottenham kan blive ved med at bygge på deres fornemme start og gradvist involvere de nye spillere på den bedste måde, kan det godt blive spændende for Tottenham.

Tottenham uden Conte

Både under og efter Slaget om Stamford Bridge var temperamentet højt mellem både flere af spillerne på banen, men især mellem de 2 cheftrænere Antonio Conte og Thomas Tuchel.
Følelserne overvandt især Chelsea træner Thomas Tuchel da Chelsea blev snydt for et frispark, som Tottenham udnyttede og derefter scorede på de angreb de fik lige efter. Da udligningen kom jublede Antonio Conte en del og var helt henne omkring Chelseas tekniske felt.

Her startede den konfrontation, som eksalerede yderligere da Cristian Romero rev Chelsea spilleren Marc Cucurella i håret i de døende minutter. Tottenham endte med at udligne i det 96’ minut hvilket førte til en stor konflikt og fysisk kamp mellem de 2 cheftrænere efter kampens slutfløjt. Dette gjorde at begge trænere fik rødt kort og en 2 spilledags karantæne.

Derfor er Antonio Conte ikke med til kampen mod Wolves og man forventer at det bliver assistentræner Cristian Stellini, som skal overtage rollen midlertidigt.

Tottenham – Wolves: Trupnyt

Tottenham mangler Oliver Skipp og Clement Lenglet der er ude med skader.

Wolves mangler Raul Jimenez, Joao Moutinho og Chiquinho som alle også er ude med skader.

Nelson Semedo og Adama Traore er tvivlsomme.

Tottenham – Wolves: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Tottenham (3-4-3)

Hugo Lloris

Cristian Romero – Eric Dier – Ben Davies

Emerson Royal – Yves Bissouma – Pierre Emile Højbjerg – Ivan Perisic

Dejan Kulusevski – Harry Kane – Heung Min Son

Wolves (4-2-3-1)

Jose Sa

Jonny Otto – Nathan Collins – Max Kilman – Rayan Ait Nouri

Leander Dendoncker – Ruben Neves

Daniel Podence – Morgan Gibbs White – Pedro Neto

Hwang Hee Chang

Se Tottenham – Wolves: Online Live Streaming & TV

Du kan se Premier League kampen mellem Tottenham og Wolves på TV3 MAX i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay.

Tottenham – Wolves: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Tottenham – Wolves?

Tottenham – Wolves spilles lørdag den 20 august 2022 kl 13:30.

Hvor kan man se Tottenham – Wolves?

Tottenham – Wolves vises på TV3 MAX i dansk TV.

Hvor kan man live streame Tottenham – Wolves online?

Tottenham – Wolves kan live streames online på Viaplay.

Andre optakter!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024
landskamp
Lørdag aften kl. 19.30 skal Danmark op mod Norge i en venskabskamp på Brøndby Stadion.
12 juni, 2024
bet365 logo
em
Hvis du kan forudsige udfaldet af alle gruppespilskampene ved EM, kan du være heldig at vinde 10 millioner kroner i bet365's store EM-kampagne. Læs mere her.
12 juni, 2024
parken i københavn
landskamp
Danmark møder onsdag aften kl. 19.00 Sverige i en venskabskamp i Parken.
12 juni, 2024
chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
12 juni, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
12 juni, 2024