Superligaen: Optakt til AaB – FC Nordsjælland [14/08]

I vores optakt til AaB – FC Nordsjælland finder du trupnyt, startopstillinger, live stream, TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Ingen sejr i 11 kampe for AaB

Det er ikke nogen hemmelighed at AAB er inde i en meget skidt stime. Med kun 1 enkelt point på 4 kampe i denne sæson i Superligaen, men endnu mere bekymrende er at de har taget sidste sæsons dårlige afslutning med over i den nye sæson.

Det har været en underlig start på tilværelsen for Lars Friis, som AAB cheftræner. Han vandt nemlig 4 ud af hans første 5 kampe, men derefter er det gået ned af bakke. AAB tabte i europa playoffkampen mod Viborg og har ikke vundet i 11 kampe.

AAB har også kun scoret 3 mål på 4 kampe i denne sæson, hvilket er en smule besynderligt, med tanke på alle de store offensive profiler de har i truppen. Det er spillere som Lucas Andersen, Louka Prip, Kasper Kusk, Allan Sousa osv. Man kan undre sig over om det er den taktiske tilgang der ikke fungerer eller om spillerne simpelthen er drænet af alt deres selvtillid.

Det er vigtigt at AAB snart vender stimen til en sejr fordi jo længere der går, jo sværere bliver det. Det er bestemt ikke den ideele modstander, som AAB skal møde i deres kamp om en sejr. De skal nemlig møde nr 1 i Superligaen fra FC Nordsjælland, som har vundet samtlige kampe i denne sæson.

Hvor længe kan FC Nordsjælland holde sejrsstimen kørende?

Sæsonens helt store overraskelse indtil videre er FC Nordsjælland. De har fået maks point på de første 4 kampe. Sidste sæson startede også godt ud for FC Nordsjælland, men de kunne ikke holde formen, dels fordi de solgte profiler, fik skader til profiler og de unge talenter der spiller fremragende nu, var stadigvæk lidt uerfarne på daværende tidspunkt.

Nu ser det ud til at FC Nordsjælland kan gå en stor sæson i møde. Andreas Schjelderup, Mads Hansen og Ernest Nuamah, ser alle 3 rigtig skarpe ud og med en styrket midtbane med forlængelse af lånet af Mads Bidstrup har også båret frugt. Adamo Nagalo og Kian Hansen har også skabt et godt samarbejde nede i det centrale forsvar.

Spørgsmålet er nu, hvor længe kan det holde. FC Nordsjælland har et drilsk kampprogram forrude. Selvfølgelig skal de møde AAB i næste kamp, men derefter står den på opgør mod 2 af de bedste hold i Superligaen, det er nemlig FC København og Silkeborg. Det kan muligvis godt være i en af de kampe at FC Nordsjællands stime slutter.

AAB – FC Nordsjælland: Trupnyt

AAB mangler umiddelbart ikke nogen til kampen, Andreas Poulsen kan dog være tvivlsom.

FC Nordsjælland mangler Mads Bidstrup, Martin Frese og Erik Marxen grundet skader. Oliver Villadsen er også ude grundet karantæne.

AAB – FC Nordsjælland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

AaB (4-3-3)

Josip Posavec

Kristoffer Pallesen – Mathias Ross – Lars Kramer – Jakob Ahlmann

Louka Prip – Malthe Højholt – Iver Fossum

Allan Sousa – Anosike Ementa – Lucas Andersen

FC Nordsjælland (4-3-3)

Andreas Hansen

Willy Kumado – Adamo Nagalo – Kian Hansen – Daniel Svensson

Mohamed Diomande – Jacob Christensen – Oliver Antman

Mads Hansen – Andreas Schjelderup – Ernest Nuamah

Se AaB – FC Nordsjælland: Online Live Streaming & TV

Du kan se Superliga kampen mellem AAB og FC Nordsjælland på 9’eren i dit TV. Derudover kan du live streame kampen Discovery +

AaB – FC Nordsjælland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles AaB – FC Nordsjælland?

AaB – FC Nordsjælland spilles søndag d 14 august kl 16:00.

Hvor kan man se AaB – FC Nordsjælland i TV?

AaB – FC Nordsjælland vises på 9’eren i dansk TV.

Hvor kan man live streame AaB – FC Nordsjælland?

AaB – FC Nordsjælland kan live streames online på Discovery +.

Andre optakter

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024
landskamp
Lørdag aften kl. 19.30 skal Danmark op mod Norge i en venskabskamp på Brøndby Stadion.
12 juni, 2024
bet365 logo
em
Hvis du kan forudsige udfaldet af alle gruppespilskampene ved EM, kan du være heldig at vinde 10 millioner kroner i bet365's store EM-kampagne. Læs mere her.
12 juni, 2024
parken i københavn
landskamp
Danmark møder onsdag aften kl. 19.00 Sverige i en venskabskamp i Parken.
12 juni, 2024
chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
12 juni, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
12 juni, 2024