Superligaen: Optakt til FC Nordsjælland – Viborg [06/08]

I vores optakt til Superliga-kampen FC Nordsjælland – Viborg finder du forventede startopstillinger, live stream, TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Overraskende start for FC Nordsjælland

Sæsonstartens helt store overraskelse, må siges at være FC Nordsjælland. De kæmpede sidste sæson om nedrykning og havde en skuffende sæson, sidste sæson. Dog har meget ændret sig på banen og FC Nordsjælland har startet perfekt ud. Med sejre over OB og Brøndby ude og Lyngby hjemme, har Flemming Pedersens mandskab endelig knækket koden. FC Nordsjællands unge offensiv har især sprudlet og vist fremragende takter. På de første 3 kampe har de en målscore på 7-2 og er derfor et af de mest målfarlige hold i Superligaen.

De har også haft defensiven i orden, med erfarne målmand Andreas Hansen og forsvarspiller Kian Hansen. Defensiven er ydermere styrket med et par unge hurtige talenter og kombinationen af dette har gjort at FC Nordsjælland kun har indkasseret 2 mål indtil videre.

Det bliver spændende at se hvor længe FC Nordsjælland kan holde deres gode stime kørende.

Brandvarm front trio

En stor del af FC Nordsjællands succes kan de takke deres unge front trio for. Både Ernest Nuamah, Andreas Schjelderup og Mads Hansen har alle 3 scoret 2 mål hver indtil videre i sæsonen.

De er henholdsvis 18 og 20 år gamle, det er meget lovende for FC Nordsjælland da der nok er rigtig mange hold der vil give mange penge for sådan en målfarlig front trio. Vi så i sidste sæson hvilken forskel en målfarlig trio kan have, da Silkeborg spillede sig til en bronzemedalje, som Helenius, Vallys og Jørgensen havde stor andel i. Måske kan Hansen, Nuamah og Schjelderup blive den nye spændende trio i superligaen.

Viborg overraskede sidst

Vi må heller ikke glemme Viborg, der leverede en stor præstation da de besejrede de forsvarende mestre fra fc København. Resultatet blev 4-2 til Viborg da de overraskede på hjemmebane.

Viborg har også startet rigtig godt ud i sæsonstarten. Det er nemlig blevet til 6 point og med sejre over store hold, som AAB og FC København bør det blive en ligevægtig kamp når de møder FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland kan få gavn af at Viborg skal spille i midtugen. Viborg byder nemlig B36 fra Færøerne velkommen, når de 2 hold skal spille kvalifikationskamp i Conference League. Dette kan betyde at hvis Viborg vælger at stille stærkest mod B36, kan Viborg eventuelt være nødsaget til at rotere i truppen når de møder FC Nordjælland.

Se FC Nordsjælland – Viborg: Live Stream & TV

Kampen mellem FC Nordsjælland og Viborg vises på Canal 9. Derudover kan du live streame kampen på Discovery+.

FC Nordsjælland – Viborg: Trupnyt

Begge hold har umiddelbart alle mand klar til kampen.

FC Nordsjælland – Viborg: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

FC Nordsjælland (4-3-3)

Andreas Hansen

Oliver Villadsen – Adamo Nagalo – Kian Hansen – Martin Frese

Mohamed Diomande – Jacob Christensen – Mads Bidstrup

Mads Hansen – Andreas Schjelderup – Ernest Nuamah

Viborg (4-3-3)

Lucas Lund

Daniel Anyembe – Zan Zaletel – Nicolas Bürgy – Christian Sørensen

Clint Leemans – Jeppe Grønning – Jakob Bonde

Justin Lonwijk – Jay Roy Grot – Tobias Bech

Andre optakter.

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024
landskamp
Lørdag aften kl. 19.30 skal Danmark op mod Norge i en venskabskamp på Brøndby Stadion.
12 juni, 2024
bet365 logo
em
Hvis du kan forudsige udfaldet af alle gruppespilskampene ved EM, kan du være heldig at vinde 10 millioner kroner i bet365's store EM-kampagne. Læs mere her.
05 juni, 2024
parken i københavn
landskamp
Danmark møder onsdag aften kl. 19.00 Sverige i en venskabskamp i Parken.
05 juni, 2024
chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
22 maj, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
19 maj, 2024