Superligaen: Optakt til FCK – Randers [12/08]

I vores optakt til FCK – Randers finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FC København tilbage på sporet

Det er ingen hemmelighed at før søndagens New Firm Derby var FC Københavns sæsonstart ikke godkendt. Med kun 3 point af 9 mulige på de første 3 kampe i superligaen, var selvfølgelig ikke acceptabelt for en klub af FC Københavns statur.

FC København havde både lidt nederlag til både nyoprykkede AC Horsens, men også Viborg og taget deres “lette” kalender i betragtning skulle de nok have haft en bedre start. Med “lette” kalender bliver der ikke tvivlet på deres modstanderes niveau, men at FC København endnu ikke var indgået i deres europæiske kvalifikation. Derfor kunne de have deres fulde fokus på Superligaen, modsat deres rivaler i Brøndby og FC Midtjylland, som alle havde europæiske kampe imellem deres ligakampe.

Dog formåede FC København at vende den dårlige sæsonstart til noget godt. De besejrede deres ærkerivaler Brøndby på hjemmebane i det ikoniske New Firm Derby. Resultatet blev en ensidig 4-1 sejr til holdet fra hovedstaden.

Nu skal FC København udnytte det gode momentum de har fået fra kampen mod Brøndby og yderligere bygge på. De skal gøre alt for at tage 3 point mod Randers. Først og fremmest fordi det er vigtigt at de ikke bliver overhalet af FC Midtjylland, men også for at få genopbygget selvtilliden når de står overfor de tyrkiske mestre Trabzonspor i deres uhyr vigtige playoff kamp til Champions League.

Randers skal finde målformen

Det har været en godkendt start på sæsonen for Randers. De har på 4 kampe fået udbytte i samtlige. Det er blevet til 1 sejr og 3 uafgjorte for Randers og selvom der er været et par svingende præstationer så har de formået at holde stand og høste point i alle kampe.

Et godt eksempel på dette, er deres kamp mod OB i 2. spillerunde. Her var Randers bagud med 2-0 og deres offensiv så idéforladt og uinspirerende ud, men med et par ændringer i holdet fik Randers gang i comebacket og spillede 2-2 hvor de faktisk burde have vundet.

Dog har Randers ikke helt fået gang i offensiven, de har svært ved at skabe chancer og få scoret og ofte er det aktioner fra forskellige indskiftere der skaber målene, bla. Marvin Egho, Filip Bundgaard og Tobias Klysner. En spiller som Stephen Odey, der ellers har været fremragende igennem flere sæsoner har stadigvæk ikke formået at spille sig i form og har været usynlig i flere kampe.

FC København – Randers: Trupnyt

FC København mangler Kamil Grabara, Nicolai Boilesen og Luther Singh, der alle er ude med skader.

Randers mangler Mikkel Kallesøe der er ude med skade

FC København – Randers: Forventet startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

FC København (4-1-4-1)

Kalle Johnson

Kevin Diks – Denis Vavro – Davit Khocolava – Viktor Kristiansen

Carlos Zeca

Hakon Haraldsson – Rasmus Falk – Victor Claesson – Mohamed Daramy

Pep Biel

Randers (4-4-2)

Patrick Carlgren

Adam Andersson – Daniel Høegh – Hugo Andersson – Bjørn Kopplin

Tosin Kehinde – Lasse Berg Johnsen – Frederik Lauenborg – Jacob Ankersen

Marvin Egho – Filip Bundgaard

Se FC København – Randers: Online Live Streaming & TV

Du kan se Superliga kampen mellem FC København og Randers på 6’eren i dit TV. Derudover kan du live streame kampen på Discovery +

FC København – Randers: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – Randers?

FCK – Randers spilles fredag den 12 august 2022 kl 21:00.

Hvor kan man se FCK – Randers?

FCK – Randers vises på 6’eren i dansk TV.

Hvor kan man live streame FCK – Randers?

FCK – Randers kan live streames online på Discovery +.

Andre optakter

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024
landskamp
Lørdag aften kl. 19.30 skal Danmark op mod Norge i en venskabskamp på Brøndby Stadion.
12 juni, 2024
bet365 logo
em
Hvis du kan forudsige udfaldet af alle gruppespilskampene ved EM, kan du være heldig at vinde 10 millioner kroner i bet365's store EM-kampagne. Læs mere her.
12 juni, 2024
parken i københavn
landskamp
Danmark møder onsdag aften kl. 19.00 Sverige i en venskabskamp i Parken.
12 juni, 2024
chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
12 juni, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
12 juni, 2024