Superligaen: Optakt til OB – FC Midtjylland [29/07]

I vores optakt til OB – FC Midtjylland finder du blandt andet online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

OB og FC Midtjylland under pres

OB og FC Midtjylland har været blandt de største skuffelser i de første to Superliga-runder, hvorfor der selvfølgelig er pres på de to klubber.

OB har målsætning om top seks, men det ser allerede nu svært ud. De åbnede sæsonen med fortjent at tabe 0-2 imod FC Nordsjælland, og i sidste weekend fik de et enkelt point med hjem fra Randers.

Selvom OB var foran 2-0 ved pausen, så endte kampen 2-2, og med tanke på, hvor mange chancer, Randers spillede sig frem til, så skal OB være lykkelige for det ene point.

FC Midtjylland startede sæsonen med at spille 1-1 på hjemmebane imod Randers, og for en uge siden tabte de 1-3 imod Silkeborg.

Hvis man vil spille med om mesterskabet, så skal der virkelig andre boller på suppen. Det er så FC Midtjyllands held, at FC København også har tabt imod AC Horsens, så de kun er to point efter FCK.

Det ændrer ikke på, at der virkelig er pres på FC Midtjylland-holdet.

Læs også: Gratis odds tips til OB – FCM!

OB skal have styr på defensiven

OBs største problem i det seneste års tid har været forsvaret. De holdet stort set aldrig buret rent, og det har virkelig kostet dem at sælge Oliver Christensen til Hertha Berlin, omend de fik et flot beløb for ham.

Hans Christian Bernat er fortsat ung, men ligner ikke en klasse Superliga-keeper. Bjørn Paulsen er hentet ind til det centrale forsvar, men det ser meget tungt ud, når han har Kasper Larsen ved siden af sig.

Det kan blive et stort problem imod letbenede spillere som Edward Chilufya, Anders Dreyer og Gustav Isaksen, som forventes at starte i front for FCM.

FC Midtjylland-spillere med tunge ben

FC Midtjylland kommer nærmest direkte fra en meget krævende kamp på Cypern. Tirsdag aften skulle de bruge 120 minutter og straffesparkskonkurrence for at sende AEK Larnaca ud af Champions League-kvalifikationen.

Erik Sviatchenko spillede hele kampen, og det kan meget vel tænkes, at anføreren får en pause som det var tilfældet for en uge siden imod Silkeborg.

Det bliver vigtigt for Midtjylland-træner Bo Henriksen at udnytte udskiftningerne i løbet af kampen, da flere af spillerne vil mærke trætheden i anden halvleg.

Se OB – FC Midtjylland: Online Live Streaming & TV

Hvis du vil se OB – FC Midtjylland i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport.

Vil du live streame kampen online, så kan det gøres på Viaplay.

OB – FC Midtjylland: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles OB – FC Midtjylland?

OB – FC Midtjylland spilles fredag den 29. juli 2022 kl. 19.00.

Hvem viser OB – FC Midtjylland i dansk TV?

OB – FC Midtjylland vises på TV3 Sport i dansk TV.

Hvor kan man live streame OB – FC Midtjylland online?

OB – FC Midtjylland kan live streames på Viaplay.

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024
landskamp
Lørdag aften kl. 19.30 skal Danmark op mod Norge i en venskabskamp på Brøndby Stadion.
12 juni, 2024
bet365 logo
em
Hvis du kan forudsige udfaldet af alle gruppespilskampene ved EM, kan du være heldig at vinde 10 millioner kroner i bet365's store EM-kampagne. Læs mere her.
12 juni, 2024
parken i københavn
landskamp
Danmark møder onsdag aften kl. 19.00 Sverige i en venskabskamp i Parken.
12 juni, 2024
chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
12 juni, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
12 juni, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.